Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - CC aproba preluarea furnizorului de geosintetice Maccaferri de catre Ambienta SGR
CC aproba preluarea furnizorului de geosintetice Maccaferri de catre Ambienta SGR
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de AG&F 23 Mai 2024 11:25
Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Ambienta SGR SpA, prin intermediul HoldCo 69, intentioneaza sa preia Officine Maccaferri SpA. si filialele acesteia. Ambienta SGR SpA. este un fond european de investitii de capital privat, specializat in investitii axate pe mediu si sustenabilitate, pe pietele private si publice, constituit in Italia. HoldCo 69 este un vehicul investitional al grupului Ambienta.
Grupul Maccaferri este un furnizor de produse si solutii de inginerie de mediu, pe piata constructiilor civile, geotehnice si de mediu. Grupul are numeroase filiale la nivel mondial, in Romania fiind prezent prin Maccaferri Romania, companie care comercializeaza in principal produse de inginerie (produse geosintetice, produse pe baza de plasa de sarma dublu rasucita, produse pentru protectia impotriva caderilor de pietre), insa furnizeaza, de asemenea, si servicii de instalare a acestor produse. In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.
Decizia va fi publicata pe site-ul autoritatii nationale de concurenta, dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
Acvatot 2019
MAKITA
rigips
CDS
concelex
ness project
strabag nivel 1
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
siniat
viarom
konsent
BogArt
EDIT-Structural
quadratum
Ubitech

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander