Agenda Constructiilor
Miercuri, 02 Decembrie 2020
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - PwC lanseaza programul de certificare Business Coaching Diploma
PwC lanseaza programul de certificare Business Coaching Diploma
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 16 Ian 2019 14:55
PwC Romania anunta lansarea in Romania a programului de certificare Business Coaching Diploma (BCD), derulat prin Academia PwC. Lansat in 2014 si dedicat initial liderilor PwC, programul s-a bucurat de succes in reteaua de firme PwC si a fost ulterior deschis si pentru clientii firmei. Dupa ce a fost implementat in Polonia, Rusia si Serbia, din martie 2019 Business Coaching Diploma va fi disponibil si in Romania.
Programul consta in 156 de ore aprobate de Federatia Internationala de Coaching (ICF), incadrate in categoria „Ore aprobate de training specific pentru coaching” (ACSTH), si a primit Premiul European de calitate (EQA pentru nivelul Practitioner) oferit de catre Consiliul European de Mentoring & Coaching (EMCC).
„Suntem incantati sa incepem anul cu lansarea unui astfel de program. In cadrul PwC, acest program a dus la un nivel crescut de retentie al oamenilor in echipele liderilor participanti si in dezvoltarea de relatii mai solide cu acestia. Antrenandu-se sa asculte in profunzime clientii si sa puna intrebarile relevante, nivelul calitativ al procesului de consultanta a crescut de asemenea”, a declarat Francesca Postolache - partener PwC Romania si Liderul Academiei.
„Programul vine in sustinerea tendintei de dezvoltare a rolului pe care il are coach-ul intern in companii. Iar in ultima perioada am observat o crestere a acestei nevoi si la nivelul companiilor din Romania. Ne dorim sa ii sustinem pe specialistii de Resurse Umane care doresc sa se imbarce in aceasta calatorie transformationala de a construi o cultura de coaching in organizatiile lor. Programul se adreseaza si celor care doresc sa devina lideri mai buni prin insusirea unor tehnici practice de coaching”, declara Denisa Panaite Casu, Manager Academia PwC
Trainerii cursului sunt acreditati la nivel ICF Master Certified Coach (MCC) si Professional Certified Coach (PCC) din Polonia si Serbia si au experienta internationala atat in coaching, cat si ca traineri. Programul este format din cinci module de training de cate 3 zile fiecare si se intinde pe o durata de 6 luni, care se finalizeaza cu un examen. Pentru obtinerea acreditarilor ICF, fie la nivel Associated Certified Coach(ACC), fie la nivel PCC, mai sunt necesare indeplinirea cerintelor pentru orele de practica si examinarea directa sustinuta in cadrul ICF. Pentru obtinerea certificarii EMCC (Consiliul European de Mentoring & Coaching) este suficienta absolvirea programului si dovada indeplinirii a 36 de ore de coaching individual.
Programul se adreseaza cu precadere celor care doresc sa devina coach interni (specialisti in cadrul departamentelor de Resurse Umane, traineri, manageri, antreprenori), dar si coachilor care doresc sa isi continue dezvoltarea si sa creasca la nivelul de Professional Certified Coach.
 
AUTODESKVideoConfAC-iulelmas_1octALLBIMCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
rigips
hilti
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
econet
AHK 2018
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere