Agenda Constructiilor
Joi, 20 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Build21 isi propune sa dezvolte 21 de proiecte imobiliare folosind blockchain
Build21 isi propune sa dezvolte 21 de proiecte imobiliare folosind blockchain
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 19 Apr 2024 08:35
Ing. Adrian Vasilescu si Raluca Negrea, doi antreprenori romani, lanseaza un nou start-up: Build21. 
Build21 este o companie de real estate care foloseste principii si infrastructura blockchain pentru a deschide accesul investitorilor de retail la dezvoltarile sale imobiliare. Membrii fondatori ai companiei, alaturi de un grup de oameni pasionati de constructii, arhitectura, comunitati si blockchain, isi propun sa dezvolte 21 de proiecte imobiliare diverse, care sa reprezinte repere pentru urmatorii 100 de ani in ceea ce priveste principiile de durabilitate, eficienta, estetica si grija pentru calitatea vietii. 
"Am fondat Build21 din dorinta de a schimba peisajul imobiliar din Romania, oferind un nou model de business in real estate, care implica activ, din stadii foarte incipiente ale proiectului, principalele trei comunitatii interesate de succesul unei dezvoltari imobiliare: investitorii, expertii (arhitecti, structuristi, constructori) si cei care folosesc spatiul construit. Am pornit la drum cu o comunitate puternica de experti alaturi de noi, motivati sa lase mostenire un patrimoniu construit durabil si relevant pentru generatiile urmatoare. Acum deschidem portile pentru investitorii de retail care doresc sa contribuie la misiunea noastra”, declara Ing. Adrian Vasilescu, CEO si Cofondator Build21. 
Adrian Vasilescu este inginer si antreprenor cu peste 17 ani de experienta in domeniul constructiilor, fiind cofondator atat al Cross Structural Design, companie de proiectare structurala, fondata in 2009, cat si al 481 Engineering, companie de monitorizare si consultanta in ce priveste comportarea in timp a constructiilor. La Build21, Adrian este responsabil de directia strategica a businessului si de dezvoltarea lui.
Compania se concentreaza pe proiecte rezidentiale built-to-sell, in zone urbane din Romania, dar va pune accent si pe imbunatatirea constructiilor existente, care pot fi transformate in spatii rezidentiale de foarte buna calitate.
Build21 isi doreste sa dezvolte o comunitate de mii de investitori, care vor avea oportunitatea de a sustine cele 21 de dezvoltari imobiliare, unice in Romania, si de a beneficia de valoarea generata de acestea. Implicarea unui numar atat de mare de oameni este posibila prin intermediul infrastructurii de tip blockchain. In cursul acestui an, compania va oferi publicului posibilitatea de a participa ca investitori la finantarea infrastructurii tehnologice si a cadrului legal si fiscal necesare proiectelor Build21, prin intermediul unei prime runde de finantare derulata prin utilizarea tehnologiei blockchain.
 
"Build21 descentralizeaza accesul la investitii pentru investitorii de retail, permitand acestora sa participe cu sume accesibile la cele 21 de dezvoltari imobiliare. In timp, compania isi propune sa creeze unul dintre cele mai bune produse investitionale pentru investitorii de retail romani, in termeni de randament si accesibilitate. Totul cu maxima transparenta fata de investitorii nostri si respectand cele mai bune practici de guvernanta corporativa.” povesteste Raluca Negrea, COO si Cofondatoare Build21. 
In cei 20 de ani de activitate in management si marketing, Raluca Negrea a fondat si condus mai multe companii de comunicare si tehnologie. Raluca este absolventa unui Executive MBA la Maastricht School of Management si are experienta in lucrul cu investitorii. La Build21, Raluca se ocupa de marketing, comunicare si managementul resurselor tehnologice.
***
Build21 este o companie care dezvolta real estate de calitate in Romania. Proiectele Build21 sunt gandite sa aiba un impact pozitiv asupra sanatatii fizice si mintale ale celor care traiesc in ele, dar si asupra patrimoniului construit si a generatiilor viitoare. Compania opereaza cu multiple comunitati interesate de buna dezvoltare a proiectelor: investitori multipli, experti cu portofolii recunoscute la cele mai renumite concursuri de design si arhitectura din lume, locatari ai spatiilor construite. In plus, compania isi propune sa democratizeze accesul pentru investitorii mici si medii, prin intermediul tehnologiilor de tip blockchain.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
leviatan
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
concelex
MAKITA
BogArt
quadratum
EDIT-Structural
CDS
noark
konsent
ness project
siniat
ERBASU CONSTRUCT
rigips
strabag nivel 1
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander