Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Crosspoint Real Estate il numeste pe Valentin Neagu in functia de Managing Director
Crosspoint Real Estate il numeste pe Valentin Neagu in functia de Managing Director
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 29 Mai 2024 10:19
Valentin Neagu, expert in domeniul imobiliar si bancar, cu un background solid in investitii, achizitii, dezvoltari industriale si managementul activelor imobiliare, se alatura companiei Crosspoint Real Estate in calitate de Managing Director. In noul sau rol, Valentin se va concentra pe cresterea si diversificarea portofoliului de servicii, fiind responsabil de managementul intregii echipe. Adept al transformarii digitale si focusat pe asigurarea celei mai bune experiente Customer Care, Valentin isi va construi activitatea in jurul valorilor reprezentative ale Grupului si va aduce o viziune dinamica companiei. 
"Suntem incantati sa anuntam numirea lui Valentin Neagu in functia de Managing Director in cadrul Crosspoint Real Estate. Pe parcursul carierei sale, Valentin a demonstrat constant un nivel inalt de profesionalism, integritate si inovare. Aceasta decizie reflecta angajamentul nostru de a continua sa oferim servicii de cea mai inalta calitate clientilor nostri si de a ne dezvolta pe piata locala. Sunt increzator ca vom colabora cu acelasi entuziasm si determinare, asa cum am facut in urma cu 19 ani, si am incredere ca impreuna vom consolida pozitia de jucator important a Crosspoint Real Estate in industria consultantei imobiliare.”, declara Codrin Matei, Principal Partner Crosspoint.
Cu experienta exhaustiva in Real Estate, Valentin Neagu a facut parte in ultimii 10 ani din echipa Globalworth Romania, acoperind pe rand coordonarea departamentelor de Investitii si Piete de Capital, respectiv zona de Property & Facility Management. Cu focus pe eficienta operationala si pe imbunatatirea continua a experientei clientilor, Valentin este nu doar un pasionat, ci si un promotor al solutiilor proptech si al strategiilor digitale, implementand cu succes una din cele mai sofisticate platforme de gestiune a activelor Office.
Multumita competentelor sale, Valentin va coordona si activitatea operationala a companiei. In plus, va oferi o privire strategica de ansamblu si va analiza oportunitatile pentru noi dezvoltari, asigurandu-se ca fiecare proiect se aliniaza cu obiectivele de crestere si inovare ale acesteia.
"Sunt foarte entuziasmat sa ma alatur echipei Crosspoint Real Estate. Este o onoare sa fac parte din acest grup remarcabil si sa particip activ la cresterea sustinuta a companiei in Romania. Sunt incantat sa pot juca un rol important in atingerea noilor obiective si in dezvoltarea continua a companiei.”, declara Valentin Neagu, Managing Director Crosspoint Real Estate.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
CDS
MAKITA
rigips
theda mar
Ubitech
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
noark
quadratum
ness project
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
BogArt
viarom
concelex
siniat
leviatan

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander