Agenda Constructiilor
Luni, 27 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CTP l-a numit pe Andrei Brinzea in functia de Business Development Director
CTP l-a numit pe Andrei Brinzea in functia de Business Development Director
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 11 Mar 2024 12:06
CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar si administrator de spatii industriale si logistice listat din Europa dupa suprafata inchiriabila (GLA), isi consolideaza echipa din Romania prin numirea lui Andrei Brinzea in functia de Business Development Director. 
Andrei Brinzea contribuie cu o bogata expertiza in sectorul imobiliar si aduce in echipa CTP energie si creativitate, alaturi de abilitatea sa de a identifica noi oportunitati de business si o motivatie puternica de a avea grija de nevoile clientilor si ale comunitatilor locale, in acord cu principiile de business ale CTP.
Cu o experienta de peste doua decenii in domeniul imobiliar, Andrei a lucrat cu companii lider de piata precum LIDL, Kaufland, CBRE si, recent, a fost implicat in proiecte in cadrul conmpaniei Cushman & Wakefield. Alaturarea in echipa CTP, cel mai important dezvoltator, proprietar si administrator de spatii industriale si logistice listat din Europa, reprezinta o evolutie fireasca in parcursul sau profesional. 
CTP isi propune sa-si extinda portofoliul in Romania prin constructii si achizitii, continuand sa dezvolte reteaua sa de parcuri industriale sub brandul CTPark.
“Pe masura ce operatiunile noastre din Romania se extind, si compania noastra evolueaza. In noul sau rol, Andrei va coordona echipa de business development din Romania, pe care o va extinde in continuare pentru a oferi servicii si mai bune clientilor CTP, dar si pentru a initia noi proiecte si a continua sa dezvolte parcurile industriale din portfoliul CTP din Romania”, a declarat Remon Vos, CEO, CTP.
Andrei va lucra indeaproape cu Remon Vos si cu echipa de management din Romania, Eleonora Amariutei, CFO si Catalin Pana, Construction Director.
“Alaturarea in echipa CTP Romania ca Business Development Director marcheaza nu doar un nou capitol in cariera mea, ci si un angajament de a modela spatii care inspira inovatia, promoveaza comunitatile si construiesc un viitor durabil. Aici, ma aflu la intersectia viziunii si realitatii, impins sa transform ideile ambitioase in repere tangibile. Impreuna, vom crea nu doar cladiri, ci si simboluri ale progresului”, a declarat Andrei Brinzea, Business Development Director.
CTP activeaza in Romania din 2015 si a investit peste 1,5 miliarde de euro. In prezent, CTP detine si opereaza parcuri industriale cu o suprafata totala inchiriabila de cca. 2,6 milioane mp, la care se adauga 200.000 mp suplimentari in constructie, avand capacitatea de a gazdui unitati de productie, logistica si alte industrii cheie, cum ar fi retail, industria de aparare si auto.
CTP Romania are o echipa de 100 de profesionisti impartiti in 7 echipe regionale in toata Romania.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
CDS
Ubitech
noark
concelex
MAKITA
EDIT-Structural
konsent
theda mar
siniat
viarom
leviatan
rigips
Acvatot 2019
ness project

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander