Agenda Constructiilor
Duminica, 02 Aprilie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - C&W Echinox: Andrei Ianculescu va coordona departamentul Project Management
C&W Echinox: Andrei Ianculescu va coordona departamentul Project Management
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 10 Oct 2019 11:05
Cushman & Wakefield Echinox isi consolideaza departamentul de Project Management prin recrutarea lui Andrei Ianculescu pentru pozitia de Head of Project Management. Noul manager are peste 19 ani de experienta in domeniul imobiliar, in servicii de management tehnic de proiect si due diligence pentru spatii de birouri, industriale, rezidentiale si comerciale. Experienta sa anterioara implica un portofoliu imobiliar insumand peste un milion de metri patrati de cladiri si un milion de metri patrati de terenuri gestionate din diferite perspective: consultanta strategica la nivel operational, dezvoltare, mentenanta, consolidare si vanzare a activelor, administrarea proprietatii etc.
Incepand cu 2014, Andrei Ianculescu s-a concentrat pe serviciile de consultanta tehnica. Printre companiile cu care a colaborat se numara Romtelecom, Immoconsult, Deutsche Telekom, farmaciile Dona, retailerii Mango, Noriel, JYSK si Praktiker, centrul comercial Militari Shopping si ocupanti de birouri precum Ipsos Romania, PayU, Tetra Pak, UPC sau Vivre.
"Piata de consultanta imobiliara ofera inca multe oportunitati de dezvoltare. Suntem incantati de venirea lui Andrei, un profesionist cu o experienta impresionanta in domeniul imobiliar, si suntem increzatori ca sub coordonarea lui vom rafina gama de servicii profesionale de project management pe care le oferim clientilor nostri", a declarat Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox.
In cadrul Cushman & Wakefield Echinox, Andrei Ianculescu va coordona echipa de project management, contribuind la elaborarea si planificarea strategiei de dezvoltare a diviziei in cadrul companiei. "Piata imobiliara este intr-o etapa de maturizare, in care clientii pun tot mai mult accent pe pachete de servicii integrate. Ne propunem ca divizia noastra sa opereze intocmai unui magazin bine organizat, mereu actualizat si capabil sa raspunda nevoilor clientilor de a livra la timp, incadrat in buget si conform specificatiilor", a precizat noul sef al departamentului de Project Management, din cadrul C&W Echinox.
***
Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanta imobiliara de top pe piata locala si afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield in Romania, detinut si operat independent, ce cuprinde o echipa de peste 60 de profesionisti si colaboratori ce ofera o gama completa de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor si chiriasilor. Grupul este unul dintre liderii globali in domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 51.000 de angajati in peste 70 de tari si venituri anuale de 8,2 miliarde dolari.
 
man and machineALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLASThilti
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
rigips
CELCO 2020
BMI_Icopal
MAKITA
Acvatot 2019
BALTIC
viarom
leviatan
leviatan
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
CDS
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023