Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - GTC primeste Premiu BigSEE pentru noul design interior al complexului Green Heart
GTC primeste Premiu BigSEE pentru noul design interior al complexului Green Heart
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 31 Mai 2021 11:58
Green Heart, un exemplu unic de bune practici in dezvoltarea sustenabila si responsabila, a primit premiul BigSEE Interior Design. Creat impreuna cu KDA Architects, complexul Green Heart se remarca printr-un concept clar si minimalist, inspirat de natura, avand un design atemporal. Premiul este o recunoastere a modernizarii revolutionare pe care GTC a realizat-o pentru a transforma Green Heart intr-un adevarat reper al districtului Noul Belgrad. Ca urmare a abordarii circulare a companiei in ceea ce priveste administrarea proprietatii, complexul Green Heart dispune acum de o oaza verde unica, situata in cadrul celor cinci birouri de ultima generatie, din cartierul de afaceri al orasului.
Green Heart a fost premiat de catre BigSEE pentru designul sau interior ultramodern – rezultat al unei modernizari complexe – premiile din industrie selectand cele mai bune proiecte din 21 de tari din regiunea Europei de Sud-Est. Impreuna cu KDA Architects, GTC si-a propus sa creeze o oaza verde incadrata in campusul futurist de birouri din centrul de afaceri al Belgradului, valorificand active imobiliare deja existente. Designul interior, ce pare din afara acestei lumi, a devenit elementul central al modernizarii complexe pe care GTC a efectuat-o in ultimii 12 ani. Elementele clare, minimaliste, personalizate, inspirate de natura, combinate cu un puternic accent de compozitii florale, atat in interiorul, cat si in exteriorul cladirilor, creeaza acea iluzie cum ca nu exista limite intre spatiul de birouri si mediul exterior. Astfel, chiriasii si vizitatorii Green Heart pot calatori fara probleme prin campusul de afaceri, fara sa constientizeze „trecerea” dintre aceasta oaza verde si mediul de lucru.
“Prin conceptul din spatele Green Heart, am vrut sa aratam ca sustenabilitatea poate fi minimalista, invioratoare si ergonomica, imbunatatind in acelasi timp bunastarea si confortul chiriasilor nostri. Deoarece am depus multa munca in modernizarea parcului de birouri, este o mare onoare pentru noi sa fim recunoscuti de catre Premiile BigSEE ca fiind unul dintre cele 1.500 de proiecte uimitoare din intreaga regiune SEE. Aceasta realizare reprezinta o etapa importanta, atat pentru operatiunile noastre din Serbia, cat si un semn ca modernizarea, impreuna cu investitiile in tehnologii sustenabile si arhitectura viitorului, ne ajuta sa ne de dezvoltam afacerea. Datorita implicarii companiei KDA, Octogon, arhitectilor Modelart si a echipei noastre de administrare a activelor, acum ne putem numi, pe buna dreptate, campusul reper al Noului Belgrad,” a declarat Pedja Petronijevic, Country Manager GTC in Serbia.
Complexul de birouri Green Heart are o istorie unica in portofoliul de birouri sustenabile al GTC. Proiectul a luat nastere in 2008, cand dezvoltatorul a construit cele doua cladiri, cunoscute sub numele de GTC Square - 10.800 de mp si, respectiv 11.500 de mp, dupa care teritoriul si facilitatile lor au beneficiat de o modernizare substantiala. Dupa mutarea vechii parcari in subteran, compania a construit trei cladiri contemporane, livrand in total 24.000 de mp de spatii noi de birouri de clasa A, amplasate intr-o oaza verde. Cele doua cladiri existente au fost modernizate pentru a satisface cererea chiriasilor si a compune un campus unic de birouri, care sa respecte criteriile de mediu. In februarie 2021, Green Heart a devenit pe deplin certificat LEED, finalizand astfel procesul de modernizare a intregului complex. In prezent, proiectul este campusul de afaceri de ultima generatie, intins pe o suprafata de 46.300 de mp in cartierul de afaceri din Noul Belgrad. In plus, fiecare metru patrat al teritoriului Green Heart este adaptat pentru a satisface cele mai rafinate nevoi ale chiriasilor. De la un interior care pare din afara acestei lumi, la o bogata oferta gastronomica, o curte plina de vegetatie sau facilitatile complete pentru persoanele cu dizabilitati - GTC s-a asigurat ca toti cei care intra in aceasta oaza verde, in stil campus, il parasesc mai relaxati si mai binedispusi.
“Green Heart este o poveste de succes a eforturilor noastre de modernizare care, in timp, au au dat roade, iar Premiul BigSEE demonstreaza acest lucru. GTC este renumit pentru un management imobiliar excelent, deoarece acorda o atentie deosebita renovarii si intretinerii activelor noastre. Aceasta abordare are la baza principiile dezvoltarii sustenabile si ale constructiei responsabile, principii pe care le urmam in operatiunile din intreaga Europa Centrala si de Est. Proprietatile noastre ne ajuta sa economisim resurse, sa reducem amprenta de carbon si sa „reciclam” activele deja existente, facandu-le mai sigure, mai ecologice si mai prietenoase cu comunitatea. Acest lucru ne ajuta, nu numai sa ne imbogatim portofoliul cu proprietati noi, functionale, ci si sa atingem Obiectivele de Dezvoltare Durabila ale ONU, precum energie accesibila si curata, consum si productie responsabila, orase si comunitati sustenabile, printre altele.” spune Yovav Carmi, Presedinte al Consiliului de Administratie al GTC.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulTERAPLASTAUTODESKALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
leviatan
viarom
CELCO 2020
hilti
leviatan
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
FRONTALE
BMI_Icopal
rigips
Acvatot 2019
hidroplasto

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere