Agenda Constructiilor
Sambata, 31 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - INSPET SA: Ciprian Paltineanu este noul presedinte si director general al firmei
INSPET SA: Ciprian Paltineanu este noul presedinte si director general al firmei
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 27 Aug 2020 13:04
In urma activarii planului de succesiune manageriala, Consiliul de Administratie al companiei de constructii INSPET SA, l-a numit pe Ciprian E. Paltineanu in functia de presedinte al Consiliului de Administratie si director general, succedandu-i dlui. Petre Mustatea, trecut la cele vesnice in urma unei boli necrutatoare.
Ciprian Paltineanu este membru al CA al INSPET SA inca din anul 2018, avand o experienta de peste doua decenii in functii de conducere in Austria, Romania, Marea Britanie si SUA, cu institutii financiar-bancare de prim rang precum Lehman Brothers, Credit Suisse, Creditanstalt, Pioneer si UniCredit.
Administrator de investitii de venture capital si mentor pentru companii startup inovatoare in tehnologie digitala sau industrii traditionale, Ciprian Paltineanu este un nume recunoscut in Romania si Europa Centrala si de Est, in zona de FinTech, economie circulara, mobilitate si resurse naturale, fiind invitat ca expert sau jurat la numeroase evenimente investitionale de specialitate.
Ciprian Paltineanu este membru neexecutiv in consiliile de administratie sau consiliile consultative ale mai multor companii romanesti si britanice, membru in Consiliul Director al RoFin.Tech - Asociatiei Romane de FinTech, precum si membru al TechAngels Romania, ASPES si mentor in acceleratorul de afaceri BCR InnovX.
Absolvent al programului executiv UniFuture la IMD in Lausanne, Ciprian are un MBA de la Tulane University din New Orleans si diploma in Relatii Economice Internationale de la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
"Ma simt deosebit de onorat ca mi s-a acordat increderea pentru a duce mai departe misiunea INSPET si a genera valoare pentru comunitate, clienti, angajati si actionari, contribuind intr-un domeniu atat de important pentru infrastructura energetica strategica a Romaniei. Pierderea domnului Mustatea, liderul companiei vreme de peste 24 de ani si totodata unul dintre cei mai respectati profesionisti romani din domeniul constructiilor-montaj de infrastructura gazeifera, lasa un gol adanc in inimile noastre. Este foarte greu sa calci pe urmele gigantilor care au scris istoria; dar sunt convins ca, alaturi de directorul general adjunct, domnul Nicolae Pandaru, si impreuna cu intreaga noastra echipa de profesionisti de inalta calificare, vom reusi sa ne indeplinim cu succes obiectivele. Sunt increzator in viitorul energiei curate, in securitatea energetica a Europei cat si in contributia INSPET, o companie antreprenoriala romaneasca, la atingerea acestor deziderate", a declarat Ciprian Paltineanu.
Incepand cu luna iulie 2020, Consiliul de Administratie al INSPET SA consta din urmatorii membri:
  • Dipl. econ. Ciprian E. Paltineanu, MBA – Presedinte, membru executiv
  • Dipl. ing. Paula Voinea – Vice-Presedinte, membru neexecutiv
  • Dipl. ing. Nicolae Pandaru – Vice-Presedinte, membru executiv
  • Dr. econ. Aura Mustatea, PhD – membru neexecutiv
  • Dipl. econ. Andreea Voinea, MBA – membru neexecutiv
  • Av. Mircea Stroe, Esq – membru neexecutiv independent
  • Dipl. ing. Bogdan Pandaru, MSc – membru executiv
***
Infiintata in 1991, INSPET SA, descendenta directa a unei istorii de sapte decenii in industria romaneasca de specialitate, este cea mai mare companie cu actionariat romanesc cu activitate de constructii-montaj si antreprenoriat general in infrastructura de petrol si gaze naturale.
Printre cele mai relevante proiecte finalizate ca antreprenor general si constructor se afla executia celor 3 statii de comprimare a gazelor naturale (STC Podisor, STC Bibesti si STC Jupa) din proiectul BRUA - Faza I, subtraversarea Raului Prut si conducta de gaze de la Iasi la Ungheni, parte din interconectarea sistemelor romanesti si moldovenesti de transport gaze naturale, subtraversarea fluviului Dunarea cu doua conducte de gaze in zona Giurgiu - Ruse, parte a interconectarii sistemelor romanesti si bulgare de transport gaze naturale, instalatia de comprimare si uscare gaze depozit Sarmasel, modernizarea STC Sinca, modernizarea STC Urziceni, depozitul de inmagazinare a gazelor Ghercesti, instalatiile tehnologice din cadrul depozitului de gaze Bilciuresti, modernizarea rafinariei Petrotel Lukoil etc.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMCOVID-19VideoConfAC-iulAUTODESKelmas_1oct
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
rigips
strabag nivel 1
CELCO 2020
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere