Agenda Constructiilor
Marti, 27 Septembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - NORDIS: Vanzari de 124 milioane lei in primele 6 luni, la 4 proiecte in dezvoltare
NORDIS: Vanzari de 124 milioane lei in primele 6 luni, la 4 proiecte in dezvoltare
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 22 Iul 2022 12:38
Nordis Group, dezvoltator de proiecte rezidentiale si cu profil turistic, a realizat vanzari de 123,7 milioane de lei in primele 6 luni ale anului 2022, suma ce reprezinta valoarea precontractelor de vanzare de apartamente in cadrul celor 4 proiecte pe care grupul le are in dezvoltare. Semnarea contractelor de vanzare-cumparare de la Nordis Mamaia, care a inceput pe 15 iulie si se desfasoara pana la finalul anului, va majora considerabil totalul incasarilor anuale, estimeaza reprezentantii Nordis Group.
"In piata imobiliara, anul 2022 a urmat trendul ascendent al anului trecut, odata cu relaxarea situatiei pandemice, dar mai ales cu marirea pragului de TVA de 5% pana la suma de aproximativ 140.000 de euro. Acest aspect, coroborat cu tendinta de crestere a inflatiei, a reprezentat un imbold pentru investitorii care doresc un randament anual mai bun pentru economiile lor. Cumparatorii pot beneficia de avantajul TVA-ului de 5% pentru unitatile de pana la 140.000 de Euro doar pana la finalul acestui an. Pentru 2023 au fost deja anuntate modificari in legislatia fiscala", a declarat Florin Postoaca, Sales Manager Nordis Group.
Razboiul din Ucraina a cauzat o perioada de analiza cu privire la a achizitii, insa acest moment a fost depasit, paradoxal, tocmai pentru ca inflatia a crescut, de la 8,4% in ianuarie pana la 15% in luna iunie. In acest context, oamenii au dorit sa isi protejeze economiile si sa faca investitii sigure. Astfel, Nordis Group a semnat promisiuni de vanzare, in primele 6 luni ale anului, pentru 255 de unitati din proiectele sale: Nordis Mamaia, Nordis Sinaia, Nordis Brasov si Nordis View din Bucuresti.
 
 
Investitii majore in statiuni atractive
Nordis Group dezvolta, in cele mai atractive statiuni din Romania, un concept complex, respectiv ansambluri hoteliere si rezidentiale de 5 stele, cu mix de facilitati inclus: SPA de 3.200 mp, sala de fitness, piscine interioare si exterioare, restaurante si cafenele, sala polivalenta pentru evenimente, loc de joaca, cinema VIP, clinica de recuperare medicala, plaja privata de 26.000 mp.
Cumparatorii au optat pentru o investitie intr-un apartament rezidential - casa de vacanta, in care vor experimenta calitatea vietii prin prisma confortului si serviciilor de 5 stele, intr-un cadru natural de poveste, atat la munte (Brasov, Sinaia) cat si la mare (Mamaia Nord). Acest tip de produs imobiliar se apreciaza in timp cu aproximativ 40% si aduce un randament de 10% anual, cumparatorii avand posibilitatea de a alege servicii de property management din partea Nordis.
"Am inceput predarea apartamentelor finalizate din etapa I Nordis Mamaia, ceea ce devine cel mai important factor de credibilitate pentru publicul nostru. Faptul ca mai avem disponibile numai 11% din volumul unitatilor gata de predare din Nordis Mamaia sporeste interesul. Pentru partea a doua a anului 2022 ne asteptam la rezultate superioare comparativ cu prima parte a anului. Gradul de recomandare a clientilor existenti, pe care il avem la nivelul tuturor proiectelor noastre se apropie de 40%, aspect ce valideaza nivelul de incredere si satisfactie a cumparatorilor, dar si faptul ca investitorii vor, in comunitatile nou create, persoane similare lor", a declarat Florin Postoaca.
Din data de 15 iulie, Nordis Group a demarat procesul de predare a unitatilor finalizate de la Nordis Mamaia. Semnarea contractelor de vanzare-cumparare va avea loc etapizat, pana la finalul anului urmand sa fie predate proprietarilor pana la 1.000 de unitati. In primele 6 luni ale anului, in cadrul Nordis Mamaia au fost vandute 135 de unitati din etapa II si 57 unitati din etapa I. Cele mai bine vandute unitati au fost apartamentele rezidentiale de tip studio din etapa a II-a de dezvoltare a Nordis Mamaia.
La finalul anului este planificata inaugurarea Nordis Hotel Mamaia, moment in care intreg conceptul financiar devine nu doar activ, ci si viabil pentru modelul de business administrat de Nordis Group.
 
TERAPLASTALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
hilti
leviatan
Acvatot 2019
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
rigips
strabag nivel 1
CELCO 2020
BMI_Icopal
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere