Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Oana Popescu devine noul Partener al companiei de consultanta imobiliara Crosspoint
Oana Popescu devine noul Partener al companiei de consultanta imobiliara Crosspoint
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 18 Apr 2024 11:02
Crosspoint Real Estate, una dintre cele mai importante companii de consultanta imobiliara din Romania, anunta numirea recenta a Oanei Popescu in calitate de Partener al companiei. Dupa sase ani de succes petrecuti in cadrul diviziei rezidentiale, in care Oana a demonstrat o abilitate remarcabila de a construi relatii de lunga durata cu partenerii, contribuind semnificativ si la cresterea portofoliului de clienti, promovarea este un pas firesc.
Oana s-a alaturat echipei Crosspoint in vara anului 2017 si a preluat conducerea departamentului rezidential in 2022, avand in portofoliu clienti de prestigiu precum NEPI Rockcastle, Toyota, APX, Facultatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Nusco Imobiliare, ICHB, Cinema City, Stejarii Rezidential, Alesonor, Media One sau Novum Invest. 
Reflectand asupra rolului sau, Oana Popescu a declarat: „Steve Jobs spunea ca rezultatele exceptionale in afaceri nu se obtin niciodata de o singura persoana, ci de o intreaga echipa. Si eu cred cu tarie acest lucru. Din pozitia de Head of Residential pe care am ocupat-o la Crosspoint, am invatat sa pretuiesc si mai mult oamenii din jurul meu. Munca in echipa este abilitatea de a transforma realizari individuale in obiective organizationale si de a creste simultan performanta intregii companii. Sincronizarea si adaptarea la ritmul fiecarui membru al echipei conduc nu doar la atingerea obiectivelor de grup, ci si la performanta si evolutia individuala a fiecarei persoane implicate. Crosspoint se afla de ani buni in topul celor mai stabile si influente agentii imobiliare din Romania, dar mai presus decat notorietatea pe care o are in piata, din prisma mea - si pot vorbi fara teama si in numele colegilor mei - este un mediu excelent de dezvoltare personala, de evolutie si progres. Cu aceste ganduri pasesc in noul rol de partener, alaturi de oameni care impartasesc aceleasi valori, in cea mai frumoasa si sanatoasa forma de autodezvoltare.”
Cu o experienta de peste un deceniu si jumatate in domeniul imobiliar, in anii petrecuti alaturi de Crosspoint, Oana a fost omul-cheie intr-o serie de tranzactii cu o valoare de peste 60 de milioane de euro.
“Succesul Crosspoint se datoreaza in special oamenilor alaturi de care am construit acest business. Oana a dat intotdeauna dovada de profesionalism, integritate si dedicare fata de rolul sau, iar promovarea in rolul de Partener reprezinta recunoasterea binemeritata a contributiei sale esentiale  si a capacitatii sale de a inspira si a conduce. Suntem mandri ca Oana este alaturi de noi in aceasta noua etapa. Este un lider valoros pentru echipa noastra si speram sa fim impreuna pe drumul nostru spre excelenta pentru cat mai mult timp.”, adauga Codrin Matei, Principal Partner al Crosspoint Real Estate.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
strabag nivel 1
Ubitech
ness project
viarom
MAKITA
siniat
EDIT-Structural
noark
concelex
konsent
CDS
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
Acvatot 2019
quadratum
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
econet
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander