Agenda Constructiilor
Miercuri, 06 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - PK lanseaza o oferta de inchiriere pentru stocul de locuinte finalizate in Bucuresti
PK lanseaza o oferta de inchiriere pentru stocul de locuinte finalizate in Bucuresti
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 13 Sep 2023 13:49
Prime Kapital, cunoscut pentru dezvoltarea unor proiecte rezidentiale unice si impresionante, isi rezerva stocul de locuinte finalizate din Bucuresti pentru o oferta de inchiriere, cu contributia financiara a unor investitori institutionali. Aceasta tranzactie initiala va cuprinde aproximativ 120 de unitati, reprezentand 15% din stocul de locuinte finalizate pana in prezent in Marmura Residence si in prima faza a Avalon Estate, proiecte rezidentiale dezvoltate in Bucuresti. Tranzactia se aliniaza strategiei Prime Kapital de a oferi locuinte rezidentiale de inalta calitate la un pret rezonabil si faciliteaza un mix echilibrat intre proprietarii de locuinte si chiriasi, asigurandu-se ca membrii comunitatii au un interes comun in bunastarea pe termen lung a noilor comunitati formate.
„Noii proprietari care s-au mutat recent in Marmura Residence si in prima faza a proiectului Avalon Estate s-au aratat foarte multumiti de calitatea locuintelor noastre. Ca rezultat, cererea, atat pentru vanzari, cat si pentru inchirieri, este intr-o crestere semnificativa. Prin urmare, am decis sa extindem oferta si sa includem acum si posibilitatea de a inchiria, astfel incat mai multe persoane sa experimenteze calitatea si confortul pe care il oferim. Potrivit acordului cu co-investitorii nostri, ne aflam acum in procesul de amenajare a 120 de apartamente si townhouse-uri destinate inchirierii, ceea ce limiteaza foarte mult oferta pentru persoanele care vor sa achizitioneze”, a declarat Maggie Kitshoff, Partener Office & Residential in cadrul Prime Kapital.
Prime Kapital este un dezvoltator imobiliar recunoscut, cu o experienta indelungata in Romania. De la anuntarea primului sau proiect rezidential in 2018, Prime Kapital a facut progrese semnificative in a se afirma ca dezvoltatorul rezidential preferat din Romania si a finalizat pana in prezent peste 800 unitati in Bucuresti. Alte 800 de unitati se afla in constructie si sunt planificate pentru finalizare pana la sfarsitul anului 2023 si in primul trimestru al anului 2024, in Iasi si Ploiesti. Procesul de dezvoltare este supervizat de o echipa interna integrata de profesionisti si acopera intregul lant de investitii si dezvoltare, inclusiv designul, constructia, vanzarile, marketingul si gestionarea activelor.
Ca parte a ofertei sale de servicii, Prime Kapital se ocupa si de administrarea proprietatilor in numele asociatiilor de proprietari, pentru 5 ani de la finalizarea proiectelor rezidentiale. Prin urmare, compania se afla intr-o pozitie excelenta pentru a-si extinde gama de servicii prin adaugarea functiilor de gestionare a inchirierilor si amenajare interioara. In plus, prin platforma Community by PK vor fi eficientizate operatiunile de administrare, facilitand o comunicare directa cu proprietarii si chiriasii.
„Aceasta tranzactie ofera oportunitatea ca un numar mai mare de oameni sa se bucure de locuinte extraordinare si comunitati car-free. Toti rezidentii nostri au acces la servicii de management bine stabilite si vor beneficia de optiuni de inchiriere pe termen lung, de inalta calitate. Oferta noastra se extinde dincolo de unitatea locativa in sine, toate proiectele noastre oferind solutii excelente de parcare, spatii verzi extinse si bine stabilite si zone de joaca pentru copii, pe langa accesul la toate spatiile comune, cum ar fi impresionantul Community Center din Marmura Residence, sau Clubhouse-ul din Avalon Estate. Interioarele apartamentelor inchiriate sunt gandite cu atentie de echipa de experti de la Prime Kapital, iar chiriasii pot alege dintr-o gama variata de optiuni de mobilier pentru a se bucura pe deplin de beneficiile stilului de viata oferit de proiectele noastre", a adaugat Maggie Kitshoff.
Proiectele rezidentiale ale Prime Kapital se evidentiaza prin calitatea lor exceptionala si respecta standardele estetice de design si constructii intalnite in piete mai consolidate, cum ar fi Danemarca si Germania, incluzand si abordarea lor inovatoare in ceea ce priveste zonele verzi si comunitatile cu trafic auto limitat.
Aceasta este prima tranzactie prin care Prime Kapital va oferi apartamente de inchiriat in marile orase din Romania si care va fi promovata si gestionata sub brandul comun „Prime Rental”.
Preturile de inchirierile vor incepe de la doar 450 EUR pe luna +TVA, iar Prime Rental va oferi o gama variata de suprafete si configuratii de unitati in ambele proiecte rezidentiale disponibile. Pentru cei care au nevoie de unitati mai mari, precum townhouse-urile unice inspirate din arhitectura nordica sau apartamentele luxoase cu 3 sau 4 dormitoare si vedere directa catre parcul central, Avalon Estate va fi alegerea potrivita. Proiectul se afla in apropierea scolilor private si internationale de top din Pipera, fiind totodata la cateva minute distanta de zona de birouri din nordul Bucurestiului.
La Marmura Residence, apartamentele au inaltimi de pana la 4,2 metri si gradini private, terase sau logii, iar ferestrele mari ofera vederi frumoase si lumina pe tot parcursul anului. Locuitorii beneficiaza, de asemenea, de spatii verzi generoase si acces la statia de metrou Jiului si la mijloace de transport in comun in fata ansamblului.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiVideoConfAC-iulALLBIMALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
CDS
strabag nivel 1
BALTIC
CONCEPT STRUCTURE
noark
MAKITA
leviatan
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
grundfos
Ubitech
FRONTALE
rigips
viarom
leviatan
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
BA 2023
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu