Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - RE/MAX isi extinde reteaua cu 6 birouri noi, in orase strategice din tara
RE/MAX isi extinde reteaua cu 6 birouri noi, in orase strategice din tara
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 28 Iun 2022 12:49
RE/MAX Romania isi extinde reteaua cu sase noi birouri, in orase strategice din tara, atat in zone cu potential de dezvoltare - Slatina, Medias, Bacau, cat si cu o piata imobiliara matura - Brasov si Bucuresti. Anul acesta RE/MAX Romania si-a completat portofoliul cu noi francize si a ajuns, in prezent, la un numar de peste 60 birouri.
RE/MAX Area Experts, deschisa de Victor Coneschi in Slatina, Olt, este prima franciza a retelei din judet, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care antreprenorul si-a propus sa se axeze pe domeniul imobiliar. Specialist in vanzari si servicii HoReCa de peste 25 de ani, Broker/Owner-ul biroului a luat decizia de a alege RE/MAX pentru a-si dezvolta propriul business sub umbrela unui brand cu experienta indelungata pe piata mondiala in real-estate.
„Printre obiectivele mele se regasesc educarea pietei imobiliare locale, respectiv schimbarea perceptiei asupra agentului imobiliar, alaturi de cresterea numarului de consultanti si proprietati exclusive in portofoliu. Totodata, in cel mult un an, imi propun sa deschid o noua franciza in Craiova”, a declarat Victor Coneschi, B/O RE/MAX Area Experts.
 
Primul birou in Medias
Dupa ce a studiat mai multe oportunitati de business in franciza, Lucian Bucur, Broker/Owner RE/MAX One, a ales domeniul imobiliar , pe care il considera cel mai stabil, asociindu-se cu Stefan Muller. Decizia de a colabora cu RE/MAX a venit ca urmare a compatibilitatii lor cu modelul de business al companiei. Astfel, acestia au pus bazele primului birou din Medias aflat sub umbrela RE/MAX, iar ca obiectiv isi propun urmarea indeaproape a planului de afaceri stabilit impreuna cu RE/MAX, increzatori fiind ca le va aduce succesul dorit.
 
A cincea franciza in Brasov
Pe o piata matura in real-estate, respectiv Brasov, Florin Maftei a deschis cea de-a cincea franciza imobiliara a retelei - RE/MAX Unity. Misiunea sa este de a oferi cel mai inalt nivel de consultanta imobiliara celor interesanti si de a reprezenta un jucator de top pe piata locala de real-estate.
„Cautarea voastra este misiunea noastra! Ne dorim sa fim alegerea tuturor brasovenilor in consultanta imobiliara. Ca parte a retelei RE/MAX, suntem lideri in domeniu si oferim un mediu prietenos, expertiza si seriozitate in serviciile oferite”, a declarat Florin Maftei, Broker/ Owner RE/MAX Unity.
Dupa o experienta de mai bine de patru ani in domeniul auto, Stefan Asavinei, B/O RE/MAX Elite, a luat decizia de a-si schimba traseul profesional si a ales sa se dezvolte in domeniul imobiliar. Acesta a deschis, astfel, a patra franciza RE/MAX din Bacau.
„Parteneriatul cu RE/MAX imi ofera deja rezultate vizibile, de la suport, recunoastere la nivel national si international, sprijin in formarea agentilor imobiliari etc. In continuare, imi doresc sa creez un birou de elita, cu cei mai multi performeri, astfel incat sa devenim un model de urmat, unde clientii sa primeasca servicii de top”, a declarat RE/MAX Stefan Asavinei, B/O RE/MAX Elite.
 
Cele mai recente birouri deschise in Bucuresti
Cele mai recente birouri RE/MAX deschise in Bucuresti - RE/MAX Extreme si RE/MAX Advisors - sunt lansate de doua antreprenoare fara experienta in real-estate, care au incredere in sistemul RE/MAX pentru noua provocare profesionala. Alaturi de cele mai recent lansate francize, RE/MAX numara peste 22 de birouri in Capitala.
Georgiana Masgras-Irshidat locuieste de peste 16 ani in afara tarii si activeaza ca avocat si antreprenor in Canada. Intrucat isi doreste sa revina in tara, aceasta a ales sa isi urmeze pasiunea pentru domeniul imobiliar si sa investeasca in piata locala de consultanta.
„Am ales RE/MAX pentru ca imi doresc un partener puternic, cu expertiza, alaturi de care ma pot dezvolta rapid pe piata de real-estate, un domeniu vibrant si dinamic. Planul meu este sa perfectionez un sistem prin care sa ajut echipa sa obtina cat mai multe reusite”, a declarat Georgiana Masgras-Irshidat, B/O RE/MAX Extreme.
Roxana Turquin are experitza in domeniul financiar-bancar si a luat decizia de a deschide propria franciza RE/MAX fiind determinata de succesul brandului in Romania, precum si de evolutia si oportunitatile pietei de real-estate.
„Am hotarat sa construiesc un business avand inca de la inceput o baza solida. Poate cel mai de apreciat avantaj din cadrul RE/MAX consta in echipa din spatele brandului, care te indruma pas cu pas si iti asigura tot suportul necesar pentru a avea succes”, a mentionat Roxana Turquin, B/O RE/MAX Advisors.
Pe langa planurile ce tin de incheierea cu succes a cat mai multor tranzactii, antreprenoarea are ca obiectiv formarea unei echipe stabile, de experti in domeniu, care sa ofere cea mai buna reprezentare in unul dintre cele mai importante momente din viata clientilor. De asemenea, telul sau este de a atinge standardele internationale in ceea ce priveste consultanta imobiliara.
 
RAWLPLUGhiltiALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
konsent
siniat
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
noark
quadratum
strabag nivel 1
concelex
EDIT-Structural
leviatan
viarom
rigips
MAKITA
CDS
ness project

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
econet
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander