Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - VITALIS coordoneaza constructia componentei rezidentiale a One Cotroceni Park
VITALIS coordoneaza constructia componentei rezidentiale a One Cotroceni Park
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 10 Mai 2021 06:22
Vitalis Consulting, companie specializata in consultanta si management in constructii, va coordona implementarea celei de-a doua etape a ansamblului mixt One Cotroceni Park, dezvoltat de One United Properties in zona centrala a Capitalei, pe locul fostei platforme Ventilatorul. Componenta rezidentiala a proiectului prevede peste 850 de locuinte cu design modern, dispuse pe 11 etaje si etaj tehnic, si va fi dezvoltata in mai multe faze.
One Cotroceni Park este cel mai amplu proiect de regenerare urbana din Bucuresti, care rescrie peisajul urban al cartierului Cotroceni si va fi dezvoltat pe o suprafata de 5,8 hectare. Proiectul este conceput intr-o abordare holistica de tipul Live/ Work/ Play, oferind viitorilor rezidenti si angajati facilitati integrate, de la operatori de alimentatie publica (cantina, cafenele, wine-bar, bistro, restaurante), la fitness si servicii (farmacie, curatatorie, banca), piste de alergare in aer liber, inot si ciclism. One Cotroceni Park va fi direct conectat la viitoarea statie de metrou Academia Militara printr-un pasaj subteran.
Prima faza a proiectului de birouri, de 43.000 mp, urmeaza sa fie livrata la sfarsitul acestui an. De asemenea, lucrarile celei de-a doua etape a componentei office au inceput si ele, urmand a fi livrate odata cu zona de locuinte.
"Colaborarea dintre Vitalis Consulting si One United Properties este una sustenabila, avand in vedere faptul ca ne-am implicat in mai multe proiecte ale dezvoltatorului, asigurand servicii de monitorizare de proiect pentru One Herastrau Plaza (ansamblu rezidential exclusivist construit in zona de nord a Capitalei) si pentru cladirea de birouri One Tower (componenta office a complexului multifunctional One Floreasca City). In prezent, echipa Vitalis ofera servicii de monitorizare de proiect pentru One Peninsula, proiect rezidential de lux in dezvoltare pe malul lacului Floreasca, si coordoneaza lucrarile de constructii pentru componenta de birouri a One Cotroceni Park", precizeaza reprezentantii companiei Vitalis.
Vitalis Consulting are peste 15 ani de experienta in consultanta si management in constructii, perioada in care a oferit servicii specializate pentru mai mult de 200 de clienti si proiecte cu o suprafata totala de peste 3,2 milioane de metri patrati si o valoare ce depaseste 1,4 miliarde euro. Compania are birouri in Bucuresti, Londra, Kiev si Chisinau.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
ERBASU CONSTRUCT
SIGM
viarom
EDIT-Structural
Ubitech
Arduro
strabag nivel 1
CDS
ness project
theda mar
SSAB
Acvatot 2019
concelex
leviatan
rigips
noark
quadratum
MAKITA
BogArt
CONCEPT STRUCTURE
siniat

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
top 500
top 500
ROGBC 2016
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander