Agenda Constructiilor
Vineri, 19 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - Dumbrava Vlasiei: Concurs de arhitectura pentru proiectarea unui spatiu comunitar
Dumbrava Vlasiei: Concurs de arhitectura pentru proiectarea unui spatiu comunitar
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 29 Mar 2022 13:01
Arhitectii sunt invitati la un concurs de proiectare in care sa-si exprime viziunea asupra unui spatiu comunitar situat in nordul Capitalei. Proiectul castigator va fi implementat de dezvoltatorul imobiliar care a construit ansamblul rezidential Dumbrava Vlasiei.
"Un aer liber" este numele concursului, in cadrul caruia arhitectii sunt invitati sa imagineze un spatiu social de interactiune, de relaxare, de lucru, evenimente si experiente, menit sa exploreze si completeze modul in care traim si interactionam impreuna si care va completa comunitatea noua gazduita in vechii Codri ai Vlasiei, au transmis organizatorii competitiei.
Concursul se adreseaza tuturor profesionistilor din domeniul proiectarii, indiferent de varsta si de nivelul de experienta, atat celor aflati la inceputul carierei, cat si celor deja consacrati, oferindu-le sansa de a-si transforma ideile in proiecte palpabile.
"Urmarim prin aceasta serie de concursuri sa contribuim la dezvoltarea arhitecturii de calitate in Romania si sa incurajam arhitectii sa produca in Dumbrava Vlasiei proiecte urbanistice si de locuire indraznete si inovatoare. Dumbrava Vlasiei este un loc unde poti trai liber, impreuna si in armonie cu ceilalti, un loc unde te poti manifesta in voie, fara sa ii incomodezi pe cei din jur, iar in evolutia sa fireasca a aparut nevoia unui spatiu social al comunitatii - de aceea provocarea e cu atat mai mare, intrucat arhitectii trebuie sa-si imagineze cum traiesc impreuna locuitorii din Dumbrava Vlasiei azi, dar si peste cativa ani, cand aceasta va gazdui o comunitate extinsa", explica Maria Ioan, reprezentantul Dumbrava Vlasiei.
In cadrul concursului este posibila participarea individuala sau in echipa, cu mentiunea ca, in cazul participarii individuale, arhitectul trebuie sa aiba drept de semnatura valabil in Romania, iar in cazul participarii in formula de echipa, aceasta trebuie sa isi stabileasca un reprezentant care sa indeplineasca conditia mentionata. Ca membri ai echipei de concurs pot fi cooptati profesionisti din domeniul arhitecturii si designului sau din orice domenii profesionale conexe, inclusiv studenti la facultatile de profil.
Data limita de inscriere in concurs este stabilita pe 22 aprilie 2022, ora 23:59.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulAUTODESKALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
viarom
strabag nivel 1
MAKITA
Ubitech
hilti
BMI_Icopal
rigips
hidroplasto
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere