Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - PS5: Acord-cadru de 74 milioane euro pentru servicii de proiectare constructii
PS5: Acord-cadru de 74 milioane euro pentru servicii de proiectare constructii
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 18 Iun 2024 14:19
Primaria Sectorului 5 va atribui prin licitatie publica un acord-cadru cu o valoare estimata de 367 milioane de lei (circa 74 milioane de euro), ce prevede achizitia de servicii de proiectare pentru extinderi si demolari de cladiri existente, constructii noi, precum si modernizarea sistemelor de instalatii prin utilizarea surselor regenerabile de energie. Durata de derulare a acordului-cadru este de 48 de luni.
"Prin lucrarile ce urmeaza a fi executate pe baza proiectelor ce vor fi elaborate, Primaria Sectorului 5 urmareste imbunatatirea conditiilor pentru desfasurarea activitatilor culturale, sportive, scolare si de sanatate publica, precum si pentru locuintele sociale si infrastructura de transport. Aceste proiecte vizeaza crearea de spatii adecvate ca marime, luminate corespunzator si eficiente energetic, inclusiv sali de activitati, spatii de depozitare, sali de spectacole si expozitii, terenuri si sali de sport, vestiare, locuinte dotate modern si infrastructura de transport precum gari, autogari, pasaje subterane si supraterane, si parcari.
Un obiectiv central este cresterea sigurantei utilizatorilor acestor spatii, prin eliminarea potentialelor pericole de accidentare sau imbolnavire generate de elementele deteriorate sau invechite. Acest lucru va fi realizat prin inlocuirea unor elemente degradate sau uzate si utilizarea unor materiale conforme cu normele sanitare si de securitate in vigoare, instalarea de rampe si trepte dimensionate corect, parapete si balustrade conforme, si asigurarea unui grad ridicat de siguranta la incendiu", se arata in Caietul de sarcini.
In documentatie se mai precizeaza ca, pentru fundamentarea tuturor acestor lucrari, este necesara si realizarea unor proiecte tehnice si studii pe baza carora sa se poata realiza lucrarile necesare, in conditiile de calitate si timp impuse. "In acest sens, s-a identificat necesitatea atribuirii unui acord-cadru de servicii de proiectare constand in: expertiza tehnica, audit energetic si certificatul de performanta energetica initial, documentatie de avizare a lucrarilor de interventie, studiu de fezabilitate, documentatii pentru obtinerea avizelor cerute in certificatul de urbanism si documentatia tehnica pentru autorizarea lucrarilor de construire, proiect tehnic si detalii de executie, asistenta tehnica, certificat energetic de performanta la incheierea lucrarilor si punctul de vedere al proiectantului, consultanta pentru constructii existente si extinderi, demolare constructii, constructii noi, modernizarea sistemelor de instalatii prin utilizarea surselor regenerabile de energie etc.", se mai mentioneaza in Caietul de sarcini.
Pentru a participa la licitatie, ofertantii trebuie sa dovedeasca o cifra de afaceri anuala globala pentru fiecare din ultimele 3 exercitii financiare incheiate, respectiv 2023, 2022 si 2021, de cel putin 87 milioane de lei. De asemenea, acestia trebuie sa faca dovada ca au dus la bun sfarsit, in ultimii 3 ani, servicii similare in valoare cumulata de 87,42 milioane de lei (fara TVA), fara a se raporta la un numar limitat de contracte.
Termenul-limita pentru primirea ofertelor este stabilit la 15 iulie 2024, ora 15:00.
Acordul-cadru va fi atribuit pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 40% in punctaj, cea tehnica, de 24% (planificarea adecvata a resurselor umane si a activitatilor), iar cea profesionala de 36%, constand in experienta expertilor-cheie, concretizata in numarul de proiecte similare in care acestia au indeplinit acelasi tip de activitati precum cele pe le va presta in viitorul contract.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
BogArt
MAKITA
strabag nivel 1
SSAB
CDS
siniat
leviatan
viarom
EDIT-Structural
quadratum
concelex
ERBASU CONSTRUCT
Arduro
noark
Ubitech
theda mar
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
konsent
ness project
SIGM

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
ef-de-n
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander