Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza importurilor de sisteme din aluminiu in primul trimestru al anului 2010

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza importurilor de sisteme din aluminiu in primul trimestru al anului 2010

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza importurilor de sisteme din aluminiu in primul trimestru al anului 2010
Analiza importurilor de sisteme din aluminiu in primul trimestru al anului 2010
PDF, 2 pagini A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 18 iun 2010
Sumar: click aici
Importuri de 10,8 milioane de euro in primul trimestru din 2010
Conform celor mai recente date furnizate de Institutul National de Statistica (INS), in intervalul ianuarie-martie 2009, valoarea importurilor de profile din aluminiu a fost de… milioane de euro (ceea ce inseamna ca piata a asimilat aproximativ… tone de sisteme), in timp ce, in trimestrul I din 2010 s-au consemnat importuri de 10,8 milioane de euro (… tone). Prin comparatie, in lunile octombrie-decembrie 2009 datele statistice indica faptul ca importurile de sisteme din aluminiu au insumat… milioane de euro (respectiv 5.790 de tone). Intrucat diferenta cantitativa (la o baza de calcul anuala) este nesemnificativa, se poate observa si o scadere a pretului de comercializare. Astfel, se confirma faptul ca declinul livrarilor de serii din aluminiu a continuat si in primul trimestru al acestui an (-1,1% fata de perioada similara din 2009), pentru al doilea trimestru al anului in curs fiind posibila o usoara revenire a importurilor. Previziunea se bazeaza pe faptul ca unele dintre marile proiecte ce vizeaza edificarea imobilelor nerezidentiale vor iesi din etapa de conservare, finalizata dupa traversarea sezonului rece prelungit. In intervalul analizat, companiile elene au pierdut noua puncte procentuale fata de cota detinuta in ianuarie-martie 2009, situatia actuala fiind urmatoarea: Grecia (36%), Turcia si Germania (15% fiecare), Polonia (14%), Italia (13%) si Ungaria (8%). La nivelul primelor trei luni din 2009, clasamentul surselor de provenienta arata astfel: Grecia (45%), Turcia (24%), Italia (10%), Bulgaria (8%), Germania (7%) si Ungaria (6%). Se remarca prezenta puternica a furnizorilor polonezi in topul trimestrial al importatorilor, in timp ce profilele din Germania si Italia (folosite, de regula, pentru aplicatii cu un grad ridicat de performanta) au detinut o cota semnificativa, avand, impreuna, 28% din total.
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de sisteme din aluminiu (in primul trimestru din 2010) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei anuale din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de sisteme din aluminiu pentru executia de tamplarie si fatade cortina, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de materiale destinate fabricarii ferestrelor, in general. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in tabelele intitulate "Importuri de profile din aluminiu 2007-2010", respectiv "Total importuri sisteme 2007-2010" constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de tamplarie, care se confrunta cu efectele recesiunii.
Documentul include si 11 diagrame, dupa cum urmeaza:
  1. Structura importurilor de sisteme din aluminiu (ianuarie-martie 2010)
  2. Structura importurilor de sisteme din aluminiu (ianuarie-martie 2009)
  3. Valoarea importurilor de sisteme din aluminiu
  4. Valoarea importurilor de profile din aluminiu (trimestrul I 2010)
  5. Dinamica trimestriala a importurilor de sisteme pentru tamplarie
  6. Structura importurilor de feronerie (ianuarie-martie 2010)
  7. Structura importurilor de feronerie (ianuarie-martie 2009)
  8. Valoarea importurilor de feronerie
  9. Valoarea importurilor de feronerie (trimestrul I 2010)
  10. Valoarea importurilor de sticla float (trimestrul I 2010)
  11. Valoarea importurilor de sticla Low-E (trimestrul I 2010)
Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra (ce include, ca noutate, diagrama referitoare la dinamica trimestriala a importurilor de sisteme/sticla arhitecturala) se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de sisteme din aluminiu va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (nr. 1-78) si analizele statistice la importurile de materiale pentru tamplarie, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMSISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
leviatan
siniat
noark
rigips
CDS
viarom
quadratum
ness project
EDIT-Structural
strabag nivel 1
Acvatot 2019
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
concelex
theda mar
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander