Agenda Constructiilor
Luni, 20 Mai 2024
STIHL
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza pietei de sigilanti si accesorii de montaj pentru tamplarie 2021

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei de sigilanti si accesorii de montaj pentru tamplarie 2021

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei de sigilanti si accesorii de montaj pentru tamplarie 2021
Analiza pietei de sigilanti si accesorii de montaj pentru tamplarie 2021
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SIGILANTI & ACCESORII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 29 oct 2021
Sumar: click aici
Majorare sustinuta pentru comenzile de sisteme de montaj si accesorii
Daca se ia in considerare activitatea firmelor implicate pe piata de accesorii si organe de asamblare, pentru acestea ramane important, inclusiv in 2021, gradul de informare specific fabricantilor de ferestre, dar si beneficiarilor finali care - in opinia specialistilor din bransa - constientizeaza tot mai des importanta utilizarii unor solutii performante. In plus, in contextul actual al pandemiei de Covid-19, cererea de accesorii se formeaza preponderent spre produsele care respecta noile cerinte de siguranta sanitara, cum ar fi solutiile digitale de acces, manerele pentru usi cu protectie antibacteriana si altele. Trendul continua sa fie vizibil si in continuare, companiile specializate mizand pe extinderea gamei sortimentale, prin fabricarea sau importul unor sortimente cat mai sigure si calitative, insa cu preturi suportabile pentru piata autohtona. De asemenea, extinderea retelelor de distributie si cresterea gradului de fidelitate a clientilor existenti, inclusiv prin facilitati digitale, constituie alte masuri specifice.
Desi in multe regiuni ale tarii (cu precadere in Bucuresti-Ilfov si in Transilvania) cererea de accesorii de calitate este superioara in raport cu 2020, in anumite zone din Romania beneficiarii continua sa opteze preponderent pentru achizitia de modele economice, fiind foarte putine solicitarile pentru sortimente de top, ceea ce inseamna inclusiv faptul ca o buna parte a mediului profesional din tara noastra acorda putina importanta acestor produse, cu toate ca sunt esentiale pentru eficienta lucrarilor de montaj, precum si in vederea respectarii actualelor criterii sanitare. Cu toate ca niciun manager dintre cei ce au dat curs actualei analize a pietei de accesorii nu a reusit sa evalueze, nici de aceasta data, nivelul cantitativ sau valoarea acesteia, fapt explicabil, de altfel, prin diversitatea produselor si/sau prin imposibilitatea delimitarii celor destinate ferestrelor de cele utilizate in alte domenii, o opinie cvasigenerala este aceea potrivit careia mentinerea la un nivel relativ optim a cererii pe segmentul respectiv a survenit ca urmare a unui proces de stabilizare care a intervenit initial si a presupus polarizarea domeniului catre categoriile marilor producatori de tamplarie si cea a dealerilor sau montatorilor relevanti, trend care probabil ca se va observa si in continuare.
In ceea ce priveste materialele de etansare, tot mai multi operatori specializati continua, la fel ca in 2020, sa se orienteze si spre alte categorii de beneficiari, mai solvabili (cu precadere in contextul actualei pandemii, care a determinat o lipsa de lichiditati si cresterea pretului la energie si la materiile prime). Din punct de vedere valoric, segmentul de spume poliuretanice ramane cel mai consistent dintre toate domeniile analizate, fiind evaluat actualmente la cel mult 180 de milioane de euro pe an (pentru toate sortimentele, fara a fi luate in considerare substantele chimice pentru constructii), suma corespunzatoare unei cantitati de aproape 90 de milioane de tuburi. Articolul continua cu opinii ale managerilor unor companii specializate, precum AGB, Allianz TC Com, Ally-Met Technology, Selena Romania, Cesrom, Midica Prod, PM Technic Elements si VBH Romcom.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor celor mai importante companii active pe pietele de sigilanti si accesorii pentru tamplarie.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de sigilanti si accesorii pentru tamplarie termoizolanta va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2022.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
CDS
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
viarom
quadratum
ness project
leviatan
noark
Acvatot 2019
concelex
MAKITA
rigips
EDIT-Structural
konsent
siniat
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
econet
top 500
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander