Agenda Constructiilor
Miercuri, 19 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Analiza pietei de sisteme pentru acoperisuri si invelitori pe anul 2011

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei de sisteme pentru acoperisuri si invelitori pe anul 2011

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei de sisteme pentru acoperisuri si invelitori pe anul 2011
Analiza pietei de sisteme pentru acoperisuri si invelitori pe anul 2011
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: ASCENSOARE & SCARI RULANTE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 02 sep 2011
Sumar: click aici
Vanzari de circa 140 milioane de euro pe piata acoperisurilor
Piata autohtona de acoperisuri si invelitori va stagna in acest an la nivelul din 2010, in opinia celor mai importanti furnizori din domeniu. Astfel, la finele anului in curs, pe acest segment s-ar putea inregistra o cifra de afaceri insumata de 120 - 140 milioane de euro, din care ponderea tiglelor metalice (cotata la 51% din total) s-ar situa la 60 - 70 milioane de euro. Din punct de vedere cantitativ, pentru 2011 se estimeaza ca vanzarile vor depasi, din punct de vedere cantitativ, 27,1 milioane de metri patrati de profile metalice. De asemenea, cote importante pe segmentul invelitorilor au fost detinute, anul trecut, de tiglele ceramice (19% din total), cele din beton (12%), placile ondulate bituminoase (10%), sindrilele bituminoase (4%) etc. si conform previziunilor managerilor companiilor, aceste ponderi se vor mentine inclusiv in acest an. In ceea ce priveste cererea, in perioada recesiunii activitatea celor mai multe companii din domeniu a fost sustinuta de comenzile provenite de pe piata renovarilor si reabilitarilor, respectiv de cele pentru inlocuirea acoperisurilor degradate. O alta tendinta pe piata sistemelor de invelitori a fost constituita, recent, de sporirea vanzarilor de produse comercializate la preturi reduse, ca urmare a mentinerii incertitudinilor economice si scaderii puterii de cumparare a populatiei. Totodata, lipsa investitiilor in proiecte rezidentiale si comerciale noi de anvergura reprezinta, in continuare, principalul impediment pentru dezvoltarea domeniului specific. Astfel, daca 2010 a reprezentat anul renovarilor, in primele luni din 2011 s-a observat o usoara revigorare a investitiilor din sectoarele industrial si agricol, respectiv o crestere a numarului de proiecte de hale de productie, depozite, ferme etc.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Coilprofil, Final Distribution, Lindab, Ruukki, Icopal, Vikingprofil, Lider Plus, Bramac, Fletcher Building, KME si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de sisteme pentru acoperisuri si invelitori va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2012.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
leviatan
rigips
CONCEPT STRUCTURE
ness project
viarom
BogArt
quadratum
Acvatot 2019
strabag nivel 1
konsent
ERBASU CONSTRUCT
siniat
MAKITA
noark
theda mar
concelex
CDS
EDIT-Structural
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
top 500
AICPS_30
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander