Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza pietei de tamplarie termoizolanta din anii 2007-2008

Analiza pietei de tamplarie termoizolanta din anii 2007-2008
Analiza pietei de tamplarie termoizolanta din anii 2007-2008
PDF, 48 pagini A4
Pret: 20 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Trimite SMS la 7520 cu textul: AGENDA
Valabil in retelele: Vodafone.
In cateva secunde vei primi un cod de acces prin sms.

Domeniul: CONSTRUCTII & INSTALATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 15 mai 2008
Sumar: click aici
Analiza pietei de tamplarie termoizolanta (2007-2008)
Cele 229 de companii analizate in studiul realizat de departamentul specializat al revistei Fereastra reuneau in anul 2008 circa 12.704 de angajati, firmele fondate in 1994 dispunand de aproape 17% din forta de munca totala. Companiile infiintate in perioada 1991-1994 au realizat cele mai mari vanzari de tamplarie, intrucat, in anul 2007, au insumat aproape jumatate din cifra de afaceri totala a respondentilor. Totodata, anul 2000 a reprezentat un moment propice pentru demararea afacerii cu tamplarie. Firmele fondate in ultimii trei ani sunt la inceputul activitatii, au realizat in 2007 o cifra medie de afaceri de circa 400.000 de euro si au contribuit cu numai 2% la totalul vanzarilor. Majoritatea companiilor au decis initierea productiei de ferestre in perioada 1991-1994 (circa 38% din numarul celor care activeaza in prezent). In urmatorii 7 ani, fabricarea de tamplarie nu a mai prezentat un interes deosebit pentru oamenii de afaceri, insa dezvoltarea pietei nationale de constructii, consemnata in intervalul 2002-2004, s-a reflectat si prin aparitia mai multor producatori (in aceasta perioada, s-au infiintat 1/3 din fabricantii actuali). Mai multe detalii despre situatia fabricantilor de tamplarie si multe aspecte relevante referitoare la piata de profil se regasesc in cadrul studiului.
Descriere:
Analiza pietei nationale de tamplarie si fatade cortina (2007-2008) reprezinta un studiu de referinta, realizat de departamentul specializat al revistei Fereastra intr-un moment in care bransa autohtona a fabricantilor de ferestre, usi si fatade cortina se afla in punctul maxim al ascensiunii economice. Documentul prezinta, in mod comparativ, piata tamplariei termoizolante din diverse zone ale tarii, structurate ca arii de studiu pe criteriul geografic si in functie de numarul de locuitori, astfel: Bucuresti si judetul Ilfov (38 de mari companii analizate), zona de vest (51 de firme), zona de centru (55 de societati), zona de est (50 de companii) si zona de sud (35 de companii). O alta modalitate de clasificare a fost reprezentata de structurarea respondentilor in functie de anul infiintarii firmelor respective, situatia fiind evidentiata in cadrul studiului, prin diagrame si tabele relevante. In perioada actuala, marcata de efectele recesiunii, chiar si in conditiile in care se observa o restructurare a pietei, analiza reprezinta un instrument extrem de util pentru a evalua dimensiunea si caracteristicile bransei de ferestre, precum si zonele geografice care au potential, pe termen mediu, in vederea formarii unei cereri sustenabile.   
Informatii suplimentare:
Analiza pietei de tamplarie termoizolanta (2007-2008) include ample comentarii, diagrame si tabele referitoare la: metodologia folosita la elaborarea studiului de piata, zonele geografice de referinta, numarul de firme dupa zona geografica, structura producatorilor dupa anul infiintarii, situatia vanzarilor pe regiuni, repartitia livrarilor de tamplarie pe zone geografice (exprimate inclusiv in lei / locuitor), randamentul fabricatiei de tamplarie pe zone, structura productiei de ferestre, usi si pereti cortina (in functie de materialele utilizate), structura medie a productiei in zone geografice diferite, repartitia productiei pe zone geografice si materiale folosite, marci de sisteme intrebuintate (pe baza frecventei nominalizarii de catre producatori a profilelor respective, astfel: marci de profile din PVC, din aluminiu, sisteme de feronerie), structura capacitatii de productie (inclusiv capacitatea medie / producator dupa zona geografica), gradul de utilizare a capacitatilor de productie, investitiile anuntate pentru 2008, productivitatea (in euro / angajat) etc.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
ness project
concelex
MAKITA
CDS
siniat
CONCEPT STRUCTURE
viarom
quadratum
leviatan
theda mar
Acvatot 2019
strabag nivel 1
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
rigips
Ubitech
noark

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander