Agenda Constructiilor
Sambata, 23 Noiembrie 2024
Home - Analiza pietei de utilaje de constructii, scule electrice si sisteme de cofrare 2013

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei de utilaje de constructii, scule electrice si sisteme de cofrare 2013

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei de utilaje de constructii, scule electrice si sisteme de cofrare 2013
Analiza pietei de utilaje de constructii, scule electrice si sisteme de cofrare 2013
PDF, 9 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: UTILAJE DE CONSTRUCTII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra
Data actualizare: 18 iul 2013
Sumar: click aici
Lipsa proiectelor afecteaza in continuare furnizorii de utilaje
In asteptarea deblocarii fondurilor structurale, volumul fondurilor de investitii din sectorul constructiilor se mentine la un nivel redus in acest an. Ca o consecinta directa, conform estimarilor membrilor Asociatiei Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii (ADUC) - ce reprezinta mai mult de 75% din piata – vanzarile de echipamente din primele cinci luni ale anului in curs au inregistrat o contractie de circa 25% fata de aceeasi perioada din 2012. Scaderile au fost consemnate in special pe segmentul utilajelor de mare capacitate, cele de mici dimensiuni inregistrand chiar usoare cresteri, in timp ce masinile de capacitate medie se situeaza la niveluri comparabile celor din 2012. Referitor la o posibila evolutie a pietei in acest an, oficialii ADUC mentin un optimism moderat, nefiind, insa, dispusi sa realizeze o estimare mai exacta, din cauza incertitudinilor de pe piata. In ceea ce priveste datele anuale, sub impactul crizei economice prelungite din Europa si al neconcretizarii investitiilor din sectorul local al constructiilor, conducerea ADUC a indicat o contractie de aproximativ 15% a vanzarilor de utilaje din 2012, comparativ cu nivelul din 2011. Piata de inchirieri se inscrie, de asemenea, pe un trend descrescator, mult in urma altor state din vestul Europei. Astfel, daca in Occident firmele de constructii prefera sa inchirieze numai utilajele necesare pentru fiecare lucrare in parte, in Romania majoritatea antreprenorilor detin parcuri proprii de vehicule specializate. Lipsa unei piete solide a inchirierilor a dus, in cele din urma, la falsa impresie ca un utilaj inchiriat este mai nerentabil din punct de vedere financiar decat unul nou. Trebuie specificat, insa, ca o firma specializata exclusiv in servicii de inchiriere detine utilaje noi, bine intretinute si beneficiaza de un parc destul de numeros de echipamente. Gestionarea cheltuielilor este, astfel, mai eficienta, iar costurile de exploatare sunt reduse, acestea asigurand un pret convenabil al chiriilor pentru utilizator. Potrivit previziunilor ADUC, piata de inchirieri reprezinta mai putin de 5% din totalul industriei locale a utilajelor pentru constructii.
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Terra Romania, Atlas Copco Construction Technique, Energoutilaj, Echipamente pentru Constructii EPCO, Farm Tech, CDP Access-Groupe Piroux, Kantis Consulting, Macarale Sibiu, Farm Tech, CDP Access-Groupe Piroux, Kantis Consulting, Macarale Sibiu, Autogrand, Franck, Olympic Tyre, Case New Holland, Manitowoc, Terex, Volvo Construction Equipment, Palfinger, Caterpillar, Paccar, ale oficialilor Asociatiei Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii (ADUC), ale unor firme de leasing: Tiriac Leasing, BRD Sogelease IFN, BT Leasing, Garanti Leasing, VB Leasing etc. De asemenea, isi expun punctul de vedere atat furnizorii importanti de schele, sisteme de cofrare si platforme pentru santier, din partea firmelor: Welde Romania, Harsco Infrastructure, Peri Romania, Cofraje Alsina, Calitate Italiana, Arcon, cat si producatorii/ importatorii de unelte electrice si diverse echipamente specifice, precum: Bosch, Interprima, Einhell, Hilti, Makita, Emerson, Ryobi si altii.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de utilaje pentru constructii si sisteme de cofrare va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMhiltiRAWLPLUGSISECAMTotalEnergiesABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
OCTOMBRIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 186 (Octombrie 2024)
 

Autentificare

Editia
SEPTEMBRIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 185 (Septembrie 2024)
 
romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
CONCEPT STRUCTURE
SIGM
ness project
EDIT-Structural
concelex
ELECTROGRUP
viarom
AED
theda mar
rigips
CDS
Acvatot 2019
SSAB
MAKITA
Arduro
VEGO
konsent
Ubitech
quadratum
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
noark
DRS
BogArt

Parteneri

top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander
urmarirea comportarii in timp a constructiilor<