Agenda Constructiilor
Joi, 23 Mai 2024
STIHL
Home - Analiza pietei de utilaje pentru constructii si sisteme de cofrare pe anul 2015

Analiza pietei de utilaje pentru constructii si sisteme de cofrare pe anul 2015
Analiza pietei de utilaje pentru constructii si sisteme de cofrare pe anul 2015
PDF, 6 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: UTILAJE DE CONSTRUCTII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 03 aug 2015
Sumar: click aici
Piata utilajelor pentru constructii a revenit pe un trend ascendent
Piata locala de utilaje pentru constructii a revenit pe un trend de crestere in 2014, fiind pentru prima data de la declansarea recesiunii cand companiile din domeniu raporteaza cresteri ale vanzarilor. Dupa ce in 2013 a scazut sub nivelul valoric de 100 milioane de euro, sectorul a inregistrat o majorare de 20% la finele anului trecut, de unde rezulta ca piata de profil a ajuns la circa 120 milioane de euro in 2014. Din punct de vedere cantitativ, pe segmentul utilajelor a fost depasit, pentru prima data dupa 2008, nivelul de 1.000 de unitati comercializate, existand, insa, pe piata distribuitori care indica chiar nivelul de 1.500 de unitati noi vandute in 2014. Pentru 2015, principalii competitori din domeniu estimeaza o crestere de 10% fata de nivelul anului anterior, ceea ce ar putea propulsa piata utilajelor pentru constructii la peste 130 milioane de euro. In continuare, vanzarile din domeniu sunt sustinute de cererea generata de proiectele realizate din fonduri europene, in timp ce, din punct de vedere al preferintelor clientilor, in topul vanzarilor se mentin buldoexcavatoarele, ce reprezinta circa 50% din piata. In perioada recesiunii, piata utilajelor pentru constructii a inregistrat o contractie de 50%-60%. Principalii distribuitori activi pe piata locala de utilaje sunt Terra Romania (dealer JCB), Marcom (Komatsu), Bergerat Monnoyeur (Cat) si Powertek Group (Terex).
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Terra Romania, Costa Utilaje, Brett Motors, Atlas Copco si Baupartner Bautechnik, ale unor firme de leasing si din domeniul asigurarilor: BT Leasing, CEC Bank, CertAsig, Marsh Romania etc. De asemenea, isi expun punctul de vedere furnizorii importanti de schele, sisteme de cofrare, echipamente de ridicare/ de lucru la inaltime si platforme pentru santier, din partea firmelor: Industrial Access, Prangl Romania, Terwa Construction Systems, Hunnebeck Romania, Doka si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de utilaje pentru constructii si sisteme de cofrare va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
EDIT-Structural
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
viarom
rigips
Ubitech
siniat
ness project
concelex
leviatan
CDS
ERBASU CONSTRUCT
noark
strabag nivel 1
Acvatot 2019
konsent
quadratum

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander