Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - ANALIZA - Analiza pietei sistemelor de protectie la incendiu pe anul 2015

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei sistemelor de protectie la incendiu pe anul 2015

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei sistemelor de protectie la incendiu pe anul 2015
Analiza pietei sistemelor de protectie la incendiu pe anul 2015
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 24 nov 2015
Sumar: click aici
Rezistenta la foc a materialelor componente ale fatadelor
Rezistenta la foc a materialelor ce intra in componenta anvelopantelor imobilelor, indiferent care este destinatia acestora, constituie o caracteristica de performanta de maxima importanta, riscurile generate de probabilitatea izbucnirii unui incendiu fiind reale, iar consecintele - evidente. Desi, la o prima evaluare, s-ar parea ca fatadele au un rol decisiv din acest punct de vedere doar in masura in care asigura legatura nemijlocita dintre mediul interior si cel exterior, in realitate problematica este mult mai complexa. O dovada in acest sens este data, de pilda, de dificultatea procesului de definire corecta si completa a caracteristicii de echipotentialitate a unui perete cortina de catre comisia care se ocupa de revizuirea standardului EN 13830. Realizarea incorecta a unei asemenea structuri implica asumarea unor riscuri uriase, un exemplu convingator in acest sens fiind constituit de aprinderea instantanee a unui perete cortina la o cladire din centrul Capitalei in urma cu cativa ani, tocmai din motivul neglijarii acestor aspecte si al utilizarii unor materiale neconforme (neignifugate) pentru izolarea fatadei ventilate. Exemplele nu se opresc aici, expertii din domeniu avertizand in numeroase ocazii ca, mai ales la astfel de structuri moderne, se impune aplicarea unor masuri speciale de protectie, cum ar fi, de pilda, folosirea unor sisteme speciale de sticla, instalarea unor bariere care sa impiedice transmiterea focului intre etaje etc. Din nefericire, tragediile care au marcat Romania in ultimii ani au fost deseori legate de materiale ce sunt folosite pe scara larga in industria locala de tamplarie si, printre altele, o problema ce necesita solutionarea rapida in perioada urmatoare este constituita de legislatia valabila in domeniul protectiei la incendiu a cladirilor.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor si organizatiilor: AGC Flat Glass Romania, Alukönigstahl, Aluterm Group, Selena Romania, Expert Door Solution, MCA Grup, RTH Proconstruct, Soudal, VBH Romcom, respectiv ale presedintelui PPTT, ale expertului in proiectarea fatadelor cortina Cristian Bulbuc si altele, cu privire la legislatia de protectie anti-incendiu, la sistemele ce previn propagarea focului in incinte (elemente de tamplarie, usi speciale, cortine, sticla arhitecturala speciala etc.).
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de sisteme de protectie la incendiu, cu actualizari referitoare la legislatia specifica, va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
SISECAMhiltiRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
Acvatot 2019
CDS
concelex
MAKITA
viarom
CONCEPT STRUCTURE
noark
Ubitech
rigips
konsent
siniat
quadratum
strabag nivel 1
theda mar
EDIT-Structural
ness project
leviatan
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander