Agenda Constructiilor
Duminica, 07 Iunie 2020
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza pietei usilor de interior/exterior pe anul 2010

Analiza pietei usilor de interior/exterior pe anul 2010
Analiza pietei usilor de interior/exterior pe anul 2010
PDF, 3 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 01 nov 2010
Sumar: click aici
Noi solutii pentru firmele din domeniul usilor de interior/exterior
Piata usilor de interior reprezinta unul dintre sectoarele importante ale domeniului constructiilor. In perioada de varf, respectiv anul 2007, segmentul european al fabricantilor de usi a consemnat o cifra de afaceri de 7,3 miliarde euro, corespunzatoare celor 49,9 milioane de unitati comercializate. S-a reusit atingerea acestui nivel intrucat, incepand cu anul 1997, sectorul de profil din UE a cunoscut o crestere exponentiala, un numar foarte mare de case fiind construite si reabilitate, ceea ce a contribuit, de altfel, la evolutia optima a economiei. De asemenea, resedintele au putut fi cumparate foarte usor, ceea ce a determinat o crestere a preturilor la sortimentele de acest tip mult peste valoarea normala. In perioada ce a urmat, din cauza recesiunii, piata de profil a scazut cu aproximativ 5,8% in termeni cantitativi. La sfarsitul lui 2007, sectorul imobiliar si cel al constructiilor au resimtit primele simptome care au putut fi interpretate ca semne ale crizei. In primul semestru din 2008, unele dintre cele mai mari companii din domeniul constructiilor au inceput sa inregistreze scaderi ale cifrelor de afaceri, recesiunea devenind o certitudine si fiind unul dintre factorii esentiali de influenta asupra situatiei economice. Problemele din industria constructiilor au determinat o reactie in lant pentru pietele colaterale. Pe fondul blocarii proiectelor imobiliare, livrarile de materiale de constructii au fost serios afectate. In aceste conditii, societatile din industria usilor de interior au fost nevoite sa caute alternative, prin lansarea de produse inovatoare, extinderea pe noi piete sau prin activitati de export.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Arcer, Benati, Casa Noastra, Cedru Prod, Depozitul de Usi, Door Panels, Dova, Eurobac Romania, Feroplast, Mega Construct Metal, Mobistar, Wooden Doors International, Pinum Doors & Windows, Prolemn, Porta Elcon, Solodoor si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de usi pentru interior/exterior va fi disponibila in trimestrul al patrulea al anului 2011.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
bluebeamTeraSteelCOVID-19ACADC4E FORUM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere