Agenda Constructiilor
Joi, 18 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza pietei usilor de interior/exterior pe anul 2010

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei usilor de interior/exterior pe anul 2010

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei usilor de interior/exterior pe anul 2010
Analiza pietei usilor de interior/exterior pe anul 2010
PDF, 3 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 01 nov 2010
Sumar: click aici
Noi solutii pentru firmele din domeniul usilor de interior/exterior
Piata usilor de interior reprezinta unul dintre sectoarele importante ale domeniului constructiilor. In perioada de varf, respectiv anul 2007, segmentul european al fabricantilor de usi a consemnat o cifra de afaceri de 7,3 miliarde euro, corespunzatoare celor 49,9 milioane de unitati comercializate. S-a reusit atingerea acestui nivel intrucat, incepand cu anul 1997, sectorul de profil din UE a cunoscut o crestere exponentiala, un numar foarte mare de case fiind construite si reabilitate, ceea ce a contribuit, de altfel, la evolutia optima a economiei. De asemenea, resedintele au putut fi cumparate foarte usor, ceea ce a determinat o crestere a preturilor la sortimentele de acest tip mult peste valoarea normala. In perioada ce a urmat, din cauza recesiunii, piata de profil a scazut cu aproximativ 5,8% in termeni cantitativi. La sfarsitul lui 2007, sectorul imobiliar si cel al constructiilor au resimtit primele simptome care au putut fi interpretate ca semne ale crizei. In primul semestru din 2008, unele dintre cele mai mari companii din domeniul constructiilor au inceput sa inregistreze scaderi ale cifrelor de afaceri, recesiunea devenind o certitudine si fiind unul dintre factorii esentiali de influenta asupra situatiei economice. Problemele din industria constructiilor au determinat o reactie in lant pentru pietele colaterale. Pe fondul blocarii proiectelor imobiliare, livrarile de materiale de constructii au fost serios afectate. In aceste conditii, societatile din industria usilor de interior au fost nevoite sa caute alternative, prin lansarea de produse inovatoare, extinderea pe noi piete sau prin activitati de export.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Arcer, Benati, Casa Noastra, Cedru Prod, Depozitul de Usi, Door Panels, Dova, Eurobac Romania, Feroplast, Mega Construct Metal, Mobistar, Wooden Doors International, Pinum Doors & Windows, Prolemn, Porta Elcon, Solodoor si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de usi pentru interior/exterior va fi disponibila in trimestrul al patrulea al anului 2011.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
CDS
siniat
BogArt
strabag nivel 1
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
konsent
quadratum
viarom
rigips
noark
EDIT-Structural
Arduro
ness project
SIGM
SSAB
theda mar
concelex
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
Acvatot 2019
leviatan

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander