Agenda Constructiilor
Duminica, 26 Martie 2023
Abonare reviste
Home - PUBLICATII & COLECTII - Revista Fereastra - Catalogul TOP - Fereastra - editia 9 (mai 2010)

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Catalogul TOP - Fereastra - editia 9 (mai 2010)

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Catalogul TOP - Fereastra - editia 9 (mai 2010)
Catalogul TOP - Fereastra - editia 9 (mai 2010)
PDF, 28 pagini A4
Pret: 9 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Trimite SMS la 7676 cu textul: AGENDA
Valabil in retelele: Vodafone, Orange, Cosmote.
In cateva secunde vei primi un cod de acces prin sms.

Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra
Data actualizare: 10 mai 2010
Sumar: click aici
Furnizori si producatori, fata in fata cu analiza performantelor proprii
Operatorii pietei autohtone de tamplarie termoizolanta au fost profund afectati de efectele recesiunii globale inca de la finele anului 2008, in acel moment fiind initiata prima etapa de scadere a comenzilor de ferestre. Pe parcursul lui 2009, trendul descendent al livrarilor s-a accentuat puternic, astfel incat, in prezent, majoritatea specialistilor ce activeaza in acest sector economic au adoptat o atitudine pesimista. In general, acestia considera ca o eventuala crestere a veniturilor – bazata pe sporirea comenzilor pentru achizitia a numeroase ansambluri de tamplarie – ar putea avea loc in 2011, in timp ce acest an este perceput, mai degraba, ca o perioada in care se incearca recuperarea pierderilor. Interesul membrilor bransei de tamplarie termoizolanta pentru accesarea unor informatii cat mai complete referitoare la piata de profil a sporit substantial in ultima perioada, mai ales dupa inceperea crizei, cand evolutiile pe termen scurt si mediu nu au mai fost atat de previzibile ca in intervalul anterior. Daca initial cercetarile de marketing constituiau mai mult un element informativ optional, iar managerii nu acordau atentia cuvenita unor asemenea studii, considerandu-le inutile, dupa contractarea activitatii astfel de date au devenit aproape indispensabile pentru trasarea strategiilor de baza ale companiilor. Venind in intampinarea unei astfel de cereri, departamentul de analiza al revistei Fereastra a prelucrat informatiile oficiale referitoare la cifra de afaceri, numarul de angajati, profitul net si rata acestuia, aferente perioadei 2005 - 2008. De asemenea, pornind de la declaratiile reprezentantilor firmelor active din bransa, s-au elaborat previziuni pentru intervalul 2010 - 2011.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Catalogul TOP-Fereastra (editia 9) - mai 2010 include informatii de actualitate cu privire la activitatea furnizorilor de sisteme si materiale utilizate la executia de tamplarie termoizolanta si fatade cortina. De asemenea, este prezentata situatia specifica sectorului productiei de ferestre, usi si pereti cortina, identificandu-se principalele elemente care au dus la modificarea structurala a pietei, precum si eventualele solutii de redresare. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii referitoare la: dinamica importurilor de sisteme pentru tamplarie si sticla arhitecturala din intervalul anilor 2005-2009 (cu estimari pentru 2010 si 2011), evolutia anuala a pietei importatorilor de profile din PVC, aluminiu, feronerie si vitraje, tendintele segmentului furnizorilor si ale celui al producatorilor (avand ca reper anul 2005), in functie de cifra medie de afaceri din fiecare domeniu in parte, numarul de angajati, profitul net si profitabilitate etc. Publicatia mai cuprinde opinii ale reprezentantilor companiilor: Saint-Gobain Glass, Rehau Polymer, Den Braven, Gealan, Schachermayer, Mediapress, Hoppe, Mimo Group si altele.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMhiltiTERAPLASTVideoConfAC-iulman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BALTIC
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
rigips
MAKITA
leviatan
leviatan
viarom
CONCEPT STRUCTURE
CDS
Ubitech
CELCO 2020
Acvatot 2019
FRONTALE
BMI_Icopal
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023