Agenda Constructiilor
Sambata, 31 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ANIS: Mihai Matei, CEO la Essensys Software, este noul presedinte al Asociatiei
ANIS: Mihai Matei, CEO la Essensys Software, este noul presedinte al Asociatiei
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 19 Iun 2020 15:38
ANIS, Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii, are, incepand cu 18 iunie 2020, un nou presedinte, in persoana lui Mihai Matei (foto), CEO al Essensys Software, care il va inlocui pe Teodor Blidarus. Printre principalele sale obiective in noua functie se numara dezvoltarea ANIS, atat din punct de vedere al impactului proiectelor derulate de Asociatie, cat si raportat la numarul membrilor, precum si consolidarea relatiilor cu factorii politici si sociali care vizeaza proiecte din sfera comuna. 
Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul IT, Mihai Matei este absolvent al Colegiului National de Informatica „Tudor Vianu” si al Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti. In anul 2005 acesta a fondat compania Essensys Software, jucator de top pe piata de software si servicii IT. Membru activ in Asociatie inca de la aderare, Mihai Matei este principalul autor al primului ghid de achizitii software pentru institutiile publice din Romania si o voce proeminenta a industriei de profil din tara. El reprezinta ANIS in consiliul director al Confederatiei Patronale Concordia, iar inainte de a ocupa pozitia de presedinte al Asociatiei, Mihai Matei a fost vicepresedinte al ANIS. 
"Este o onoare sa ocup functia de presedinte al ANIS, organizatie patronala reprezentativa a industriei de software si servicii, cu o traditie de peste 22 ani in Romania. Alaturi de colegii din consiliul director si din echipa executiva, vrem sa continuam traditia ANIS si sa dezvoltam in continuare Asociatia. In privinta planurilor de viitor, cred ca in perioada urmatoare, Romania are o oportunitate unica de a incepe o reala transformare digitala la nivelul serviciilor si institutiilor publice. Promovarea ideilor si proiectelor noastre privind digitalizarea si modernizarea serviciilor publice va fi o prioritate in mandatul meu, alaturi de atragerea de noi membri in cadrul ANIS. O alta prioritate a mandatului meu va fi consolidarea si dezvoltarea relatiei bune pe care o avem cu Confederatia Patronala Concordia", a declarat Mihai Matei, Presedinte ANIS. 
In cadrul noului consiliu director al ANIS pozitia de vicepresedinte este detinuta de Alexandru Lapusan, CEO & Founding Partner Zitec, iar membrii consiliului director sunt: Catalina Dodu - Country Manager, Atos IT Solutions and Services, Bogdan Florea - CEO, Connections Consult, Daniel Ilinca - CEO, Softbinator Technologies, Ion Moldoveanu - Vice Presedinte, Technology Management, Deutsche Bank, Radu Postolache - General Manager, Qualysoft Information Technology, Oleg Roibu - Legal & Public Policy Director, eMAG si Daniel Rusen - Director Marketing & Operatiuni, Microsoft Romania.
**
Cu peste 22 de ani de activitate pe piata locala, ANIS reprezinta cu succes interesele companiilor de IT la nivel politic si social si contribuie, totodata, la identificarea problemelor intampinate de aceasta industrie pe plan local, respectiv implementarea de solutii eficiente in acest sens. Actiunile Asociatiei au avut, de-a lungul timpului, un aport semnificativ in cresterea pietei interne de IT si in promovarea Romaniei ca destinatie de outsourcing cu valoare adaugata mare. 
Organizatia are peste 130 de membri, cu mai mult de 38.000 de angajati si o cifra de afaceri cumulata de 2,5 miliarde euro.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
elmas_1octCOVID-19ALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
rigips
hilti
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere