Agenda Constructiilor
Marti, 27 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - BILFINGER TEBODIN abordeaza tema digitalizarii si ofera solutii de proces
BILFINGER TEBODIN abordeaza tema digitalizarii si ofera solutii de proces
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 29 Nov 2019 06:39
Subiectul digitalizarii este o tema de mare interes pentru companiile din domeniul constructiilor, in contextul provocarilor legate de costuri si strategiile de proiect. In acest context, Bilfinger Tebodin Romania companie de inginerie si servicii parte a grupului olandez Tebodin, organizeaza o serie de evenimente tematice destinate clientilor cu care lucreaza la nivel national. Un prim eveniment a avut loc in Bucuresti, cu participarea reprezentantilor unor companii precum Pepsico, Petrom, Philip Morris, Zentiva, Puratos etc. Prezentarile, realizate de Michaela Novakova - director de achizitii pentru Europa Centrala si de Est, George Predan - director de inginerie al Bilfinger Tebodin Romania si Mirela Stroe - manager de achizitii, au fost centrate in jurul problemelor legate de costuri si strategii de proiect, cu focus pe costurile de constructie si specificitatea contractelor de inginerie, achizitii si constructii (EPC, EPMC si PMC).
"Ne bucuram ca partenerii nostri au ales sa impartaseasca cu noi provocarile pe care le-au intampinat in derularea proiectelor lor si suntem oricand pregatiti sa ii sprijinim cu solutii si consultanta", a declarat Claudiu Gavrila, Business Development Manager al Bilfinger Tebodin Romania.
Un alt eveniment a avut loc recent la Ploiesti, in cadrul caruia compania a acoperit subiectul digitalizarii. Invitat special al editiei a fost Marc-Jan Backer, Business Developer al Bilfinger Digital Next, care a venit din Germania pentru a prezenta o imagine de ansamblu a solutiilor digitale pe care grupul le pune deja la dispozitia clientilor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
CDS
Acvatot 2019
top 500
rigips
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
MAKITA
top 500
strabag nivel 1
top 500
quadratum
viarom
concelex
noark
theda mar
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu