Agenda Constructiilor
Sambata, 23 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Bitdefender aduce imbunatatiri portofoliului de solutii de securitate informatica
Bitdefender aduce imbunatatiri portofoliului de solutii de securitate informatica
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 19 Nov 2021 12:09
Bitdefender, lider global in domeniul securitatii cibernetice, a anuntat noi imbunatatiri aduse portofoliului sau de solutii de securitate pentru acasa, care include acum capabilitati avansate de detectare a amenintarilor informatice pentru dispozitive mobile, in contextul in care utilizatorii de Android si iOS sunt vizati de tot mai multe pericole online. In plus, Bitdefender si-a extins ofertele de confidentialitate cu noi functii de retea privata virtuala (VPN). Noile optiuni sunt concepute pentru a ajuta oamenii sa isi protejeze dispozitivele, datele personale si identitatea, in orice mediu.
O functie de analiza in profunzime integrata in solutiile de securitate Bitdefender pentru Windows este acum disponibila in intreaga suita de produse pentru acasa. Capacitatea unica consta intr-o analiza amanuntita, oferind celor interesati o imagine de ansamblu asupra unui atac, inclusiv modul in care a fost declansat si potentialele consecinte daca nu ar fi fost blocat. Aceste informatii cresc gradul de constientizare asupra modului in care actiunile riscante, cum ar fi accesarea unor link-uri sau descarcarea de fisiere din surse nesigure, ar putea duce la compromiterea sistemelor informatice.
Pentru a sprijini utilizatorii sa detina controlul asupra vietii lor private din mediu online, Bitdefender VPN include un nou „kill switch” pentru a deconecta instantaneu un dispozitiv atunci cand conexiunile VPN sunt pierdute, asigurand astfel in permanenta protectia datelor si a identitatii. In plus, pentru a securiza datele sensibile fara a afecta viteza de internet, Bitdefender VPN include acum „split tunneling”, care permite aplicatiilor cu risc scazut sau a celor ce consuma multe resurse sa il ocoleasca. In plus, o functionalitate permite si conectarea automata a VPN-ului pe baza unor reguli create de utilizator.
Cei care folosesc telefoane mobile cu sistem de operare Android beneficiaza de noua functionalitate Scam Alert inclusa in Bitdefender Mobile Security for Android, care monitorizeaza si detecteaza atacurile de tip phishing ce se raspandesc prin SMS, dar si prin orice alta aplicatie de mobil care foloseste sistemul de notificari. Phishing-ul prin SMS si atacurile similare sunt in plina expansiune. In 2020, Comisia Federala pentru Comert din Statele Unite ale Americii a primit peste 300.000 de plangeri cu privire la SMS-uri inselatoare, mai mult decat dublu fata de anul precedent, iar FBI a raportat ca atacurile de tip „smishing” i-au costat pe americani peste 50 de milioane de dolari.
Utilizatorii iOS au acum la dispozitie o functie de audit de securitate care evalueaza configuratiile critice ale telefonului sau tabletei, daca autentificarea biometrica este activata si daca este instalata cea mai recenta versiune a sistemului de operare. Acest audit identifica lacunele de securitate si ofera un plan de remediere pentru a se asigura ca dispozitivele functioneaza ferite de orice pericole.
„Un studiu recent al Bitdefender care a explorat atitudinea consumatorilor fata de amenintarile de securitate cibernetica a aratat ca 60% dintre utilizatorii de internet s-au confruntat cu cel putin o amenintare informatica in ultimul an, dar multi inca evita sa foloseasca solutii de securitate, in special pe dispozitivele pe care petrec cel mai mult timp online. Pe masura ce amenintarile continua sa devina tot mai frecvente si mai sofisticate, este esential ca solutiile de securitate sa tina pasul. Capacitatile noastre imbunatatite de detectie si confidentialitate asigura utilizatorii ca beneficiaza de cea mai buna protectie disponibila, indiferent daca folosesc un laptop, un telefon mobil sau un dispozitiv IoT inteligent pentru casa”, spune Ciprian Istrate, vicepresedinte pentru solutii consumer la Bitdefender.
Bitdefender are un lung istoric de aprecieri din partea unor firme independente de testare a solutiilor de securitate de pe piata, care atesta abilitatile sale superioare de detectare si stopare a amenintarilor precum phishing, link-uri periculoase, drive-by-downloads, ransomware si multe altele. Compania a obtinut de patru ori premiul „Produsul anului” din partea AV-Comparatives si, cel mai recent, a primit premiul „Cea mai buna protectie” din partea AV-TEST pentru Bitdefender Internet Security pentru Windows si Bitdefender Mobile Security pentru Android.
 
hiltiman and machineALLBIMALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
rigips
leviatan
Acvatot 2019
theda mar
Ubitech
MAKITA
FRONTALE
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
viarom
BALTIC
noark
CDS
grundfos
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
BA 2023
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica