Agenda Constructiilor
Duminica, 17 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - BITSoftware: Crestere a interesului firmelor din constructii pentru solutii digitale
BITSoftware: Crestere a interesului firmelor din constructii pentru solutii digitale
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 07 Oct 2020 05:20
Noile tehnologii aduc schimbari masive si continue in modelul de afaceri si in tendintele din industrii, chiar si constructii. Desi avantajele digitalizarii sunt evidente, sectorul constructiilor se afla printre cele care adopta destul de greu si incet inovatiile tehnologice si, din aceasta cauza, apar neconcordante intre datele de pe santiere si cele care ajung la birouri, spune Alina Rafoi, Marketing and Communications Specialist, la BITSoftware.
"Lipsa acuta de personal calificat si cererea tot mai mare pe care trebuie sa o acopere companiile de constructii duc la necesitatea de a schimba profund modul de lucru si de a adopta solutii tehnologice care sa le ajute sa-si imbunatateasca modul de gestiune a proiectelor de constructii. In ultimii doi ani, in ceea ce ne priveste, am remarcat o crestere a interesului si a apetitului pentru solutii software, pentru ca proprietarii de business din sectorul constructiilor au inteles rolul acestora in cresterea eficientei si a productivitatii, imbunatatirea procesului de management si controlul costurilor", a precizat Alina Rafoi.
BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii integrate de gestiune economica (ERP), a relatiilor cu clientii (CRM) si Business Intelligence (rapoarte si analize inteligente de business), avand sediul in Brasov si puncte de lucru in Bucuresti si Oradea.
Solutiile companiei se adreseaza exclusiv sectorului B2B, iar cea mai apreciata aplicatie ramane SocrateERP, o solutie moderna, in cloud, marca BITSoftware. Aceasta include functionalitati complete de gestiune economica si raportare, pentru firme care activeaza in diferite domenii, inclusiv in sectorul de constructii.
 
Solutii aplicabile activitatilor din constructii
Printre companiile cu activitati in domeniul constructiilor care au optat pentru versiunea in cloud a solutiei SocrateERP se afla Rampad, CCC Kronstadt, Icco, SUT Carpati si, mai nou, Qualis.
"Pentru companiile din industria de constructii, ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet
va rugam sa optati pentru
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
elmas_1octALLPLANVideoConfAC-iulALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
rigips
hilti
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
AHK 2018
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere