Agenda Constructiilor
Vineri, 14 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - DIGITALL si Salesforce: Colaborare pe piata locala, printr-un hub remote in Bucuresti
DIGITALL si Salesforce: Colaborare pe piata locala, printr-un hub remote in Bucuresti
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 11 Oct 2022 14:37
Compania de tehnologie DIGITALL anunta lansarea hub-ului sau remote in Bucuresti, cu accent pe implementarea solutiilor Salesforce.
DIGITALL, companie de tehnologie si consultanta, a anuntat extinderea parteneriatului pe piata din Romania cu Salesforce, lider global in solutii CRM. Totodata, compania a prezentat oficial noul sau hub DIGITALL in Bucuresti in cadrul evenimentului Transformare digitala in companiile romanesti - Provocari si oportunitati , care a avut loc pe 5 octombrie, la Bucuresti.
Din 2019, DIGITALL opereaza in Romania cu un birou in Craiova, iar lansarea unei a doua locatii, in Bucuresti, are ca scop consolidarea pozitiei companiei pe piata romaneasca, considerata una dintre pietele IT cu cea mai rapida crestere in Europa Centrala si de Est.
„Insusi numele companiei noastre, DIGITALL, intruchipeaza angajamentul nostru de a sprijini companiile din Romania in calatoria lor catre transformarea digitala. Pentru noi, prezenta pe piata din Romania este extrem de importanta, intrucat credem ca piata de aici are un potential urias, perspective de dezvoltare impresionante si, impreuna cu parteneri precum Salesforce, putem oferi clientilor nostri solutii de afaceri eficiente. Lansarea hub-ului nostru DIGITALL din Bucuresti este un pas strategic in dezvoltarea companiei si asteptam cu nerabdare sa crestem echipa noastra locala de experti” , a declarat Yordan Ginev, Chief HR and Supply Chain Officer al DIGITALL.
DIGITALL si Salesforce sunt parteneri din 2014 si impreuna au sustinut cu succes clientii pentru implementarea a peste 500 de proiecte multi-cloud. In calitate de partener certificat Salesforce, DIGITALL ofera capabilitati internationale de implementare multi-cloud pentru toate tipurile de industrii precum retail, productie, utilitati, servicii financiare, etc. In plus, DIGITALL este Cloud Reseller autorizat al Salesforce in Romania, Germania, Austria, Elvetia si Bulgaria si ofera servicii de reselling, precum si optimizare a licentelor, astfel incat clientii sa poata profita la maximum de licentele Salesforce dintr-o singura sursa. Fiind o platforma CRM de top, Salesforce ofera o viziune la 360 de grade asupra clientilor, care este esentiala pentru succesul intr-o lume complet digitala.
„Suntem incantati sa ne extindem prezenta in Romania cu Salesforce alaturi de noi. Asteptam cu nerabdare sa intensificam colaborarea dintre DIGITALL si Salesforce, pentru a oferi clientilor experiente inovatoare, pregatite pentru viitor. Ne propunem sa fim catalizatori ai succesului companiilor din Romania", a spus Frédéric Demierre, Chief Growth Officer al DIGITALL.
DIGITALL este deja activa pe piata de recrutare din Romania cu obiectivul ambitios de a-si creste echipa cu peste 100 de noi experti pe termen scurt. DIGITALL Romania ofera in prezent posturi vacante pentru dezvoltatori, consultanti tehnici, consultanti ERP/CRM si ingineri QA Automation. Solicitantii pot alege fie sa lucreze in birourile din Craiova sau Bucuresti, fie de la distanta, din alte locatii din Romania precum Timisoara si alte orase.
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
quadratum
noark
ness project
leviatan
CDS
siniat
konsent
concelex
ERBASU CONSTRUCT
rigips
Ubitech
EDIT-Structural
Acvatot 2019
strabag nivel 1
MAKITA
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander