Agenda Constructiilor
Joi, 13 August 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ENDAVA aniverseaza primul an de activitate in centrul IT de la Brasov
ENDAVA aniverseaza primul an de activitate in centrul IT de la Brasov
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 01 Iul 2020 12:21
Endava, una dintre cele mai importante companii de software din Romania, prezenta pe piata locala cu sapte centre de livrare, aniverseaza primul an de activitate in centrul din Brasov. In aceasta perioada, Endava Brasov a inregistrat o crestere organica a echipei de specialisti tech si a investit in dezvoltarea parteneriatelor cu comunitatea locala de IT. 
"In doar un an de activitate pe piata din Brasov, Endava a reusit sa formeze o echipa solida de profesionisti IT, alaturi de care a inregistrat o dezvoltare sanatoasa. Ne bucuram sa putem contribui eficient la succesul clientilor nostri, prin solutiile oferite, si, totodata, sa dezvoltam comunitatea locala de software prin diversele programe realizate intern sau initiativele externe in care ne-am implicat. Ne propunem sa cream in continuare experiente de succes angajatilor nostri, sa livram plus valoare clientilor si expertiza comunitatii din care facem parte", a declarat Alin Grama, Delivery Unit Manager Endava Brasov. 
 
Endava investeste in dezvoltarea comunitatii tech din Brasov
Endava isi propune sa sustina membrii comunitatii software din orasele in care activeaza inca din primii ani de facultate si pana la construirea unor cariere internationale de succes. In decursul primului an de activitate in Brasov, Endava a implementat si s-a alaturat mai multor proiecte menite sa contribuie la dezvoltarea comunitatii IT de sub Tampa. Unul dintre acestea este parteneriatul stabilit cu Universitatea Transilvania din Brasov, al carei obiectiv este construirea unei perspective atractive pentru studenti raportata la piata software.  
De asemenea, compania sprijina initiativele Asociatiei Agile Hub de a oferi specialistilor IT din Brasov educatie gratuita. Astfel, Endava s-a implicat in sustinerea primului curs de Frontend Development organizat de Agile Hub si a fost totodata si partener al conferintei Peak IT.
Conferinta proprie Endava Tech Flow este un alt exemplu in acest sens, un program prin care Endava a prezentat gratuit comunitatii tech din Brasov raspunsuri si idei inovatoare despre tehnologiile momentului, prin intermediul unor specialisti cu o vasta experienta in domeniu. 
Nu in ultimul rand, un alt program destinat specialistilor IT din Brasov este Endava Tech Talks, o serie de evenimente online care au loc la nivel regional - Romania, Bulgaria, Macedonia si Serbia - concepute ca o conversatie pe subiecte de interes din domeniul tehnologiei.  
 
Cresterea abilitatilor specialistilor Endava Brasov, un obiectiv strategic
Conform culturii organizationale, Endava pune la dispozitia angajatilor sai un cadru propice dezvoltarii, oferindu-le posibilitatea de a creste profesional si de a se bucura de o cariera plina de provocari si satisfactii. 
Astfel, angajatii Endava Brasov au beneficiat, la randul lor, de programe ample de dezvoltare, ce cuprind atat oportunitati de invatare - traininguri tehnice, soft skills - cat si mentorat din partea specialistilor din companie - career coaching. 
Mai mult, specialistii Endava Brasov colaboreaza indeaproape cu echipe din toate celelalte centre de livrare Endava din Romania, cat si cu cele din Europa, America de Nord sau America Latina, pentru a construi si livra cele mai inovative tehnologii.
 
Agile si Digital, principalele tehnologii utilizate de echipa Endava Brasov 
Endava ofera clientilor sai servicii de transformare la nivel organizational, concentrate pe Agile si Digital. Astfel, folosind automatizarea in cadrul proceselor agile - testare, integrare si implementare continua - precum si automatizarea proceselor operationale folosind diverse instrumente si platforme, echipa Endava Brasov a contribuit la accelerarea capacitatii de inovare a clientilor companiei, atat in pietele lor, cat si in cadrul propriilor organizatii. 
***
Endava este lider in furnizarea de servicii tehnologice de ultima generatie si isi sprijina clientii in dezvoltarea propriilor organizatii, prin utilizarea solutiilor scalabile de Distributed Enterprise Agile. Endava colaboreaza cu clientii sai, integrandu-se perfect cu echipele acestora, catalizand ideile si livrand solutii robuste.     
Compania ajuta clientii sa devina companii digitale bazate pe experienta, sprijinindu-i in calatoria lor de la generarea de idei la dezvoltarea si implementarea de produse, platforme si solutii. Clientii Endava activeaza in industriile de Plati, Servicii Financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom), Bunuri de Consum, Logistica si Medicala. 
La 31 decembrie 2019, Endava avea un numar de 6.267 de angajati la nivel global in birourile sale din America de Nord, Europa de Vest si in centrele de livrare din Romania, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela si Colombia.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19VideoConfAC-iulAUTODESKallbim
ROCKWOOL 196
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
hilti
rigips
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
econet
AICPS_30
AHK 2018
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere