Agenda Constructiilor
Joi, 28 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - NETCITY asigura servicii de baza pentru utilizarea infrastructurilor critice
NETCITY asigura servicii de baza pentru utilizarea infrastructurilor critice
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 03 Apr 2020 08:00
Companiile din Grupul E-INFRA gestioneaza resurse critice pentru Romania in acest moment - infrastructura de telecomunicatii, energetica, constructii de proiecte cu impact important in activitatea economica. Ne desfasuram activitatea cu convingerea ca infrastuctura moderna si de calitate ne ofera acces la o viata mai buna.
In aceasta perioada fara precedent pe care o traversam, facem toate acestea in timp ce avem grija de noi insine si cei din jur, asigurandu-ne ca lucram in siguranta, oricand si oricat este necesar pentru a spriji eforturile de combatere a epidemiei.
In acesta perioada, tot ceea ce facem este ghidat de trei principii de baza:
- Protejarea sanatatii si sigurantei angajatilor, dar si a clientilor, partenerilor si a comunitatilor in care lucram
- Asigurarea serviciilor de baza pentru functionarea infrastructurilor critice pentru Romania
- Sprijinirea comunitatilor si a celor care se afla in primele linii ale acestei pandemii globale
Protejarea sanatatii angajatilor
Masuri sporite de dezinfectie
Am instituit gradual masuri de dezinfectie si igiena cuprinzatoare in toate sediile si punctele de lucru ale companiilor din Grup, dar si pe toate santierele noastre. Toate sediile au fost echipate cu dezinfectant de maini, dezinfectanti pentru suprafete pe baza de clor sau alcool, masti si manusi de protectie, si a fost stabilit un program strict de ingienizare a tuturor spatiilor comune
Masuri stricte de igiena personala
Comunicam permanent intern masurile de preventie si igiena personala recomandate de autoritati si asiguram pentru angajatii nostri toate produsele igienico-sanitare necesare pentru preventie.
Optiuni de telemunca
Am implementat ca recomandare principala optiunea de lucru de la domiciliu pentru toti angajatii eligibili care desfasoara activitati de tip suport si office si am informat permanent echipele in legatura cu toate drepturile si facilitatile guvernamentale valabile in aceasta perioada.
Calatorii si intalniri
Am anulat toate calatoriile de business, dar ne desfasuram in continuare intalnirile si discutiile cu partenerii, furnizorii si clientii la distanta si in spatiul virtual, prin aplicatii de comunicare.
Masuri de izolare
Toti angajatii care s-au intors din tarile cu grad ridicat de risc sau au intrat in contact cu persoane aflate in acest context au intrat in auto-izolare la domiciliu pentru 14 zile imediat dupa intoarcere.
Echipamente si masuri de protectie
Am luat masuri extinse de protectie pentru angajatii a caror prezenta este indispensabila sau care nu pot lucra de la domiciliu. Timpul petrecut la birou a fost limitat si este permis doar in cazuri bine justificate si pentru activitati care presupun urgenta; accesul are durata limitata si este permis doar in ture pentru a diminua contactul intre angajati. Asiguram permanent pentru echipe consumabile si echipamente de protectie: sapun, dezinfectant pentru maini, masti pentru fata, manusi din nytril/ latex; pentru echipele de interventie adaugam si combinezoane si ochelari de protectie.
Asigurarea serviciilor de baza pentru clienti si comunitate
Infrastructura si serviciile de telecomunicatii sunt acum, mai mult decat oricand, resurse critice pentru functionarea economiei, a educatiei, a sanatatii, a serviciilor publice. Romania functioneaza mai mult decat oricand #digital iar Capitala se afla in centrul ecosistemului. Comunitatile depind mai mult decat oricand infrastructurile de baza pentru a ramane active si conectate.
Suntem mai alerti decat oricand pentru a asigura mentenanta si furnizarea in continuare catre clientii nostri a serviciilor care sa asigure conditii optime de functionare pentru clientii finali, oameni si companii. Am asigurat facilitati suplimentare de instalare pentru operatorii de telecomunicatii pentru a utiliza intreaga capacitate a infrastructurii subterane. In aest fel, serviciile de telecomunicatii sunt furnizate mai rapid, mai sigur si mai stabil.
Sprijinirea comunitatii
Asiguram suport pentru comunitate si sistemul medical in lupta acerba contra Covid-19. Am donat 500.000 lei pentru a contribui la dotarea principalelor centre medicale din Bucuresti si Cluj-Napoca care gestioneaza efectele pandemice din Romania.
Ne-am alaturat fara ezitare demersurilor initiate de Fundatia Transilvania Leaders, MagiCamp si Crucea Rosie Romana pentru achizitia rapida de kit-uri de testare, echipamente de protectie pentru medici, dezinfectanti, precum si ventilatoare si videolaringoscoape. Materialele vor ajunge la Spitalul Victor Babes si Institutul Matei Bals in Bucuresti si Spitalul Clinic Judetean de Urgenta si Institutul Oncologic in Cluj-Napoca.
Ne incurajam in acelasi timp prietenii si partenerii sa contribuie la actiunile de sustinere.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19VideoConfAC-iulAUTODESKALLPLANelmas_1oct
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
rigips
ssab ag antrepriza generala
hidroplasto
strabag nivel 1
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
AHK 2018
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere