Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Iulie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - NUVIAS investeste pe piata IT din Europa de Est prin achizitia integrala NetSafe
NUVIAS investeste pe piata IT din Europa de Est prin achizitia integrala NetSafe
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 04 Apr 2022 14:48
Grupul Nuvias, distribuitorul european de solutii IT cu valoare adaugata, isi consolideaza investitiile in Europa de Est prin preluarea integrala a NetSafe, unul dintre cei mai importanti distribuitori de solutii si produse IT cu valoare adaugata pe segmentele de Security, Networking si Wireless din Sud-Estul Europei.
NetSafe aduce peste 15 ani de experienta, cu relatii puternice cu furnizorii, care completeaza si maresc portofoliul existent de solutii si servicii tehnologice al Nuvias, compania extinzandu-si, astfel, acoperirea in Romania, Croatia, Serbia, Slovenia si Bulgaria.
Expertiza locala si echipa de management ale NetSafe, care au generat dublarea business-ului in ultimii doi ani, vor fi amplificate de diversitatea capabilitatilor financiare si de serviciile scalabile ale Nuvias, astfel incat compania sa isi poata alimenta cresterea si accelera dezvoltarea, imbunatatind experienta clientilor atat pentru parteneri, cat si pentru furnizorii din regiune.
„Nuvias vede potentialul de crestere si oportunitati semnificative pe piata est-europeana. Cu NetSafe avem o platforma pentru un avans considerabil in aceasta regiune. Avem o potrivire foarte puternica in filozofia si abordarile noastre fata de distributia specializata cu valoare adaugata, creand o baza solida pentru o crestere accelerata”, spune Simon England (foto), CEO al Grupului Nuvias.
Canalys (companie de analiza si cercetare de piata) estimeaza ca piata de securitate cibernetica si infrastructura IT din Europa Centrala si de Est va creste cu o rata de peste 7% in 2022, avand o piata potentiala de 4 miliarde de dolari.
„Suntem incantati de urmatorul nostru capitol, ca parte a Grupului Nuvias. Folosind amploarea si resursele Nuvias, putem oferi valoare adaugata partenerilor si clientilor nostri. Este o mare recunoastere a succesului nostru si deschide un nou capitol catre dezvoltarea ulterioara, cu o multime de noi oportunitati, pe o piata in expansiune”, spune Doru Manea, CEO NetSafe.
NetSafe va continua sa opereze sub brandul existent, ca o companie a Grupului Nuvias.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMTERAPLASTAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CELCO 2020
viarom
strabag nivel 1
leviatan
rigips
Acvatot 2019
MAKITA
FRONTALE
hidroplasto
BMI_Icopal
hilti
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere