Agenda Constructiilor
Duminica, 02 Aprilie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - PlanRadar: Nou instrument pentru supravegherea proiectelor de constructii
PlanRadar: Nou instrument pentru supravegherea proiectelor de constructii
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 29 Iul 2022 11:11
PlanRadar, una dintre cele mai importante platforme digitale de gestionare a santierelor de constructii si imobiliare din Europa, a introdus un nou instrument de planificare, conceput pentru a usura provocarile legate de constructii si intretinere, oferind o supraveghere mai clara a sarcinilor si ajutand la respectarea termenelor limita convenite.
Astfel, prin intermediul "Gantt View", se pot vizualiza de la distanta si aprecia fazele - cheie ale unui proiect. Combinand interfata prietenoasa cu un afisaj usor de vizualizat, aceasta le permite utilizatorilor sa creeze programe de proiect dupa un model Gantt standard, universal recunoscut.
Spre deosebire de alte instrumente similare, "Gantt View" este compatibil cu tichetele existente in PlanRadar, ceea ce il face mai eficient, mai flexibil si mai usor de utilizat. Acesta le permite utilizatorilor sa planifice perfect parcursul proiectului, permitandu-le sa construiasca grafice clare si solide din listele de sarcini existente, trasand reperele cheie si evidentiind actiunile prioritare. Ajutand la identificarea din timp a problemelor potentiale, previne in mod direct intarzierile si asigura mentinerea proiectelor pe drumul cel bun.
De asemenea, noua functie asigura ca intarzierile care apar in plan sunt evidentiate cu usurinta pentru o rezolvare rapida si, pe masura ce apar modificari in planul proiectului, utilizatorii pot glisa si plasa rapid informatii, pentru a actualiza eficient si fara probleme programul. In esenta, aceasta le permite managerilor de proiect sa urmareasca orice modificari sau evolutii spontane.
Capabil sa lucreze impreuna cu alte softuri populare de programare a actiunilor, clientii pot importa, de asemenea, programe din Primavera P6, Microsoft Project sau ASTA Powerproject. Utilizatorii pot adauga apoi biletele PlanRadar in cadrul planificatorului si pot modifica etapele din PlanRadar, dupa cum este necesar.
Comentand introducerea acestei imbunatatiri, Ibrahim Imam, co-fondator si co-director executiv al PlanRadar, a declarat "Succesul oricarui proiect se reduce la capacitatea echipei de a ramane pe drumul cel bun. Nicaieri nu este mai adevarat decat in constructii, unde cea mai mica eroare sau defect poate avea ramificatii uriase. In plus, cu atat de multi actori diferiti implicati in planificarea, constructia si faza de predare-primire, pentru a fi la curent cu fiecare aspect este nevoie de un program clar si solid, cu responsabilitati clar alocate. In caz contrar, exista riscul ca termenele limita sa nu fie respectate, ceea ce duce la intarzieri costisitoare. Planificatorul PlanRadar este conceput pentru a preveni acest lucru, echipand managerii de proiect cu un instrument intuitiv cu care pot urmari progresul proiectului, asigurand in acelasi timp supravegherea altor persoane relevante."
Sander Van de Rijdt, co-CEO PlanRadar, adauga: "Este important, de asemenea, ca orice noua tehnologie sa fie accesibila si usor de utilizat de catre toti membrii echipei de proiect, pe masura ce industria constructiilor se digitalizeaza. Ca atare, interfetele usor de utilizat au fost cerinte esentiale pentru acest add-on, ceea ce inseamna ca oricine poate lucra cu usurinta pe platforma. Vizualizarea noastra Gantt va continua sa evolueze, noi capabilitati urmand sa fie anuntate in viitorul apropiat. Este una dintre numeroasele imbunatatiri ale platformei pe care planuim sa le dezvoltam pe parcursul anului 2022 si mai departe, oferind constructiilor la nivel global instrumentele necesare pentru a sustine o livrare mai eficienta si cu un nivel redus de deseuri, care sa obtina profituri mai mari."
Aceasta ultima caracteristica este lansata imediat dupa lansarea solutiei de integrare "PlanRadar Connect", urmatoarea dezvoltare dupa ce start-up-ul a obtinut o runda de investitii de 69 de milioane de dolari in cadrul "Seriei B".
Fondurile obtinute pentru a imbunatati in continuare capacitatile de cercetare si dezvoltare ale companiei au fost directionate catre o gama larga de inovatii, inclusiv un nou centru tehnologic si o echipa dedicata inovatiei de produs pentru a sprijini platforma pe masura ce aceasta creste si evolueaza.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTman and machineVideoConfAC-iulALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CELCO 2020
FRONTALE
viarom
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
MAKITA
BMI_Icopal
leviatan
rigips
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
Acvatot 2019
CDS
BALTIC
strabag nivel 1
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023