Agenda Constructiilor
Luni, 06 Iulie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - PRODINF: Piata de solutii ERP pentru constructii este slab dezvoltata
PRODINF: Piata de solutii ERP pentru constructii este slab dezvoltata
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 19 Oct 2016 14:04
Piata sistemelor ERP integrate destinate companiilor din domeniul constructiilor este slab dezvoltata in Romania, atat antreprenorii specializati, cat si producatorii si furnizorii de materiale reclamand inexistenta acestor solutii complexe, potrivit datelor Prodinf Software, furnizor de solutii complete pentru managementul organizatiilor. In acest an, compania a dezvoltat si lansat programul EMSYS - Managementul Proiectelor, un sistem integrat, in timp real, pe platforma web pentru managementul organizatiilor cu activitati in constructii. Compania este activa din 1990, in cei circa 26 de ani de existenta avand solutii pentru 14 tipuri de industrii. In prezent, furnizorul are peste 150 de clienti, dintre care foarte multi reprezinta firme de referinta pentru pietele in cadrul carora activeaza.
Interviu cu Constantin Arsene (61 de ani), proprietar si director general al Prodinf Software, manager cu o experienta IT de 33 de ani in domeniul constructiilor.
 
- Care este volumul vanzarilor anuale de licente / sisteme software al companiei?
- Tendinta actuala este aceea de trecere de la sistemul de livrare a licentelor-program la cea de furnizare a unor servicii de tip SaaS (Software as a Service). ERP SaaS este un tip de mecanism de livrare a aplicatiilor prin Internet, printr-un sistem de inchiriere a dreptului de proprietate - fie prin tehnologia Cloud, fie in lipsa acesteia. Sunt licentieri de tip «user» sau de tip «procesor». Pe segmentul managementului proiectelor speram sa avem, in 2017, peste 200 de utilizatori. Mentionez ca in luna noiembrie 2016 vom organiza un eveniment important pentru promovarea solutiilor pentru managementul proiectelor.
 
- Cati clienti aveti si din ce sectoare economice?
- In prezent, avem peste 150 de clienti, dintre care foarte multi sunt de referinta in diverse industrii. Referitor la managementul proiectelor, nu putem face publice aceste date. Compania noastra are intreaga activitate bazata pe proiecte si foloseste cu succes EMSYS. Mai mult, in cei 26 de ani de experienta am dezvoltat solutii pentru 14 tipuri de industrii. Printre clienti se afla atat societati nationale, cat si companii multinationale, care si-au implementat in site-urile lor EMSYS, dar foarte multi beneficiari doresc livrarea ca servicii SaaS. Inca din 2004 livram EMSYS ca serviciu. Suportul este asigurat online sau, la cerere, au loc deplasari la sediul potentialului client. Asistenta online este acordata la timp si la costuri rezonabile.
 
- Ce investitii/obiective aveti in vedere in urmatorii ani?
- Avem inceput un proiect de transformare a ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet
va rugam sa optati pentru
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19TeraSteelbluebeamVideoConfAC-iulACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
rigips
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
elmas 2017
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
hilti
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AHK 2018
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere