Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Iulie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SAS: Acces gratuit la conferinta anuala SAS Global Forum, pe 16 iunie 2020
SAS: Acces gratuit la conferinta anuala SAS Global Forum, pe 16 iunie 2020
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 04 Iun 2020 11:57
SAS, lider global in business analytics, ofera acces gratuit la evenimentul virtual SAS Global Forum 2020, care va avea loc pe 16 iunie, incepand cu ora 18:00, ora Romaniei. Analiza avansata de date continua sa ajute omenirea in gasirea unui raspuns la provocarile aduse de pandemia Covid-19, iar evenimentul virtual organizat de SAS isi propune sa aduca impreuna experti in analytics si lideri de business pentru a prezenta cele mai recente inovatii, tendinte si instrumente necesare in navigarea acestor vremuri fara precedent.
Agenda conferintei SAS Global Forum 2020 cuprinde nume sonore din domeniul analizei de date, participantii avand posibilitatea de a-si crea propria experienta virtuala accesand sesiunile expertilor, clientilor si partenerilor SAS. Evenimentul include, de asemenea, si elemente specifice unei conferinte traditionale: o experienta Quad, sesiuni demo, momente cheie de pe scena principala, oferte de cursuri si traininguri:  
  • SAS Connection: Participantii vor descoperi numeroasele utilizari ale solutiilor SAS de la clienti precum Cleveland Clinic si Georgia-Pacific, precum si initiativele SAS in domeniul educatiei si Data for Good.
  • Executive Connection: Liderii de business vor putea afla informatii valoroase despre relansarea economica de la Chris Clague, Managing Editor in cadrul prestigioasei publicatii The Economist, si inovatori in domeniul analizei avansate de date.
  • Users Connection: Conferinta va cuprinde sesiuni dedicate scenariilor de utilizare a solutiilor SAS, instrumente, resurse si training. 
  • Partner Connection: Executivi SAS si parteneri precum Deloitte Canada vor discuta despre succes si leadership. 
In prezentarea sa, invitatul special Simon Sinek, speaker international si autor al best-sellerului „The Infinite Game”, va vorbi despre regulile pe care liderii trebuie sa le aplice pentru a avea succes in era digitala. 
Evenimentul va cuprinde, de asemenea, o discutie intre fondatorul si CEO-ul SAS, Jim Goodnight, CTO-ul Oliver Schabenberger si SVP-ul Bryan Harris pe tema viitorului analizei avansate de date in cloud, on the edge si in raport cu dezvoltarea Inteligentei Artificiale. 
Quad va replica in mediul digital experienta unui eveniment traditional, oferindu-le participantilor ocazia de a testa tehnlogia SAS, interactiona cu expertii companiei si de a participa la sesiuni demo si prezentari in cadrul unor standuri virtuale.
Pentru informatii suplimentare, click aici, iar pentru a participa gratuit la eveniment, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADTeraSteelbluebeamVideoConfAC-iulCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
elmas 2017
rigips
CELCO 2020
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1

Parteneri

hilti
HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
econet
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere