Agenda Constructiilor
Duminica, 17 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SAS: Solutie software de analiza si optimizare a spatiului, in contextul Covid-19
SAS: Solutie software de analiza si optimizare a spatiului, in contextul Covid-19
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 02 Sep 2020 14:07
SAS, lider global in business analytics, a lansat o solutie software de analiza si optimizare a spatiului, prin care organizatorii de evenimente pot aranja spatiile dedesfasurare a spatiilor in functie de parametrii si obiectivele introduse de utilizator. Spre exemplu, prin introducerea preturilor biletelor pentru toate locurile dintr-o locatie, utilizatorul pot vedea un plan de alocare a scaunelor astfel incat veniturile sunt optimizate la maxim.
Software-ul de optimizare ia in considerare date precum dimensiunile culoarelor, randurilor, scaunelor, capacitatea generala si preturile biletelor. Utilizatorii pot alege distanta dintre grupuri si/ sau dimensiunea maxima a grupului de persoane care stau impreuna, doua scenarii total diferite. O analiza SAS a aratat ca daca spectatorii unui stadion de fotbal sunt dispusi pe scaune cu o distanta de 2 metri intre ei, se poate utiliza doar 15% din capacitatea arenei. Cu toate acestea, daca oamenii stau in grupuri de maxim patru persoane, fara scaune libere intre ei, acelasi procent va creste pana la 30%.
"Desigur, exista inca ingrijorari cu privire la modul in care va functiona planul de alocare a scaunelor in realitate, intrucat fanii nu raman asezati pe toata durata meciului - circa trei ore daca luam in considerare faptul ca oamenii ajung de obicei mai devreme, cu aproximativ o ora inainte de inceperea unei partide de fotbal. Solutia SAS pentru optimizarea locatiei poate rula, totusi, scenarii in care intrarile si iesirile de pe culoar sunt lasate deschise, ceea ce permite oamenilor sa se deplaseze fara sa interfereze cu zona de siguranta a altcuiva", explica reprezentantii SAS.
Luand in calcul evolutia diferita a cazurilor de Covid-19 pe glob, regulile de distantare si protejare impotriva virusului se pot schimba rapid. Pe langa indrumarile din partea institutiilor nationale de sanatate, consillile locale si asociatiile sportive pot avea propriile cerinte. Parametrii SAS pentru optimizarea spatiului sunt usor de schimbat, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot relua facil si rapid scenarii de optimizare si pot identifica noi scenarii adecvate de ocupare a locurilor intr-o arena, pe masura ce reglementarile sunt actualizate.
Tehnologia de optimizare SAS poate fi aplicata mai multor scenarii de distantare sociala, inclusiv pentru optimizarea locurile din salile de clasa sau mijloacele de transport in comun.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLPLANelmas_1octVideoConfAC-iulAUTODESKCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere