Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Iulie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SCHNEIDER anunta EcoStruxure IT Advisor, instrument de modelare centre de date
SCHNEIDER anunta EcoStruxure IT Advisor, instrument de modelare centre de date
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 31 Oct 2019 16:50
Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului energiei si automatizarii, a lansat EcoStruxure™ IT Advisor ™. Folosind puterea cloud-ului, EcoStruxure IT Advisor ofera o modalitate simplificata de a implementa un management al centrelor de date accesibil de oriunde si oricand.
Disponibil oriunde in lume
Ilustrand urmatoarea etapa a extinderii platformei IT EcoStruxure, IT Advisor se concentreaza pe eficientizarea managementului si a operatiunilor centrelor de date. Acest instrument de planificare si modelare bazat pe tehnologia cloud le permite operatorilor de mari centre de date si facilitati de colocare sa-si reduca cheltuielile operationale si sa maximizeze timpul de functionare prin optimizarea capacitatii, analizarea impactului de business si automatizarea fluxurilor de lucru.
„Arhitecturile hibride determina industria sa regandeasca modul in care este gestionata si operata infrastructura centrelor de date", declara Kim Povlsen, Vice President and General Manager, Digital Services and Software, Schneider Electric. „EcoStruxure IT Advisor raspunde acestei nevoi, oferind clientilor un software puternic de planificare si modelare a centrelor de date in cloud sau la sediul clientului, accesibil de oriunde si livrat cu un model flexibil de abonament".
Principalele caracteristici si avantaje ale EcoStruxure IT Advisor:
- Gestionarea activelor pentru inventarierea exacta: datele sunt afisate pentru acces instantaneu la detaliile exacte ale dispozitivului si la caracteristicele activelor
- Planificarea riscului pentru gestionarea proactiva a incidentelor: Raportul Analiza Impactului arata modul in care incidentele pot avea impact asupra dispozitivelor si a infrastructurii.
- Managementul schimbarilor pentru toate mutarile, adaugarile si modificarile asupra activelor: Automatizarea fluxului de lucru asigura reducerea erorilor umane si implementarea celor mai bune practici.
Pentru furnizorii de servicii de colocare, EcoStruxure IT Advisor ofera o vedere la nivelul podelei - incluzand delimitarea zonelor, rack-uri si dotari IT, impreuna cu rapoarte detaliate de utilizare a podelei si a rafturilor.
EcoStruxure IT Advisor este disponibil la nivel global si extinde platforma IT EcoStruxure, care include EcoStruxure IT Expert, un software securizat, de monitorizare de oriunde si oricand, cu vizibilitate asupra tuturor activelor de infrastructura fizica cu activare IoT si EcoStruxure Asset Advisor, Aceasta ofera monitorizarea 24x7 de catre biroul global de servicii Schneider Electric sau prin reteaua noastra de parteneri.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19bluebeamVideoConfAC-iulTeraSteelACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
CELCO 2020
Acvatot 2019
strabag nivel 1
elmas 2017
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

hilti
HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere