Agenda Constructiilor
Duminica, 27 Noiembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - TRENCADIS incepe un proiect de 12 milioane lei pentru grupul E.ON, in Suceava
TRENCADIS incepe un proiect de 12 milioane lei pentru grupul E.ON, in Suceava
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 12 Sep 2022 12:42
Trencadis, companie de tehnologie specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii software complexe pentru sectorul guvernamental si cel de business, anunta ca va incepe implementarea pentru compania Delgaz Grid a unui sistem de control inteligent al retelei de distributie de energie electrica in judetul Suceava. Circa 10.558 de utilizatori din zona deservita vor beneficia de cresterea calitatii serviciului de distributie electrica.
Proiectul, cu o valoare totala de 12,15 milioane lei fara TVA, are ca obiective reducerea timpului de livrare a proiectelor prin faptul ca sunt disponibile instrumente tehnice care permit implementarea schimburilor de date intre sisteme doar prin customizare si nu dezvoltare (programare) si reducerea costurilor investitiilor prin utilizarea legaturilor existente intre aplicatii, prin faptul ca se pot utiliza protocoale multiple de comunicatii fara a fi necesare dezvoltari.
De asemenea, proiectul va genera un raspuns rapid la schimbari de reglementare prin faptul ca datele se pot extrage cu usurinta intr-un punct unic de integrare prin crearea oportunitatii de consolidare a sistemelor de raportare din companie.
“Echipa noastra a mai implementat o serie de proiecte mari ce au avut in componenta module de integrare si interoperabilitate pentru institutii precum Consiliul Concurentei, Registrul Comertului si Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei. Acesta este primul proiect Trencadis care are ca scop strict componenta de integrare, unul extrem de important pentru Autoritatea Contractanta si cetateni. Experienta, know-how-ul echipei si determinarea vor asigura o buna comunicare si colaborare cu toti factorii implicati pentru ne atinge obiectivele si rezultatele propuse”, a declarat Emilia Jeleriu, Director Sales, Solutions Design and BID, Trencadis.
Printre obiectivele proiectului de integrare realizat de Trencadis pentru Delgaz Grid se numara posibilitatea securizarii schimbului de date in interiorul companiei, precum si cu partenerii prin implementarea standardelor de securitate actuale, si asigurarea serviciilor de Single Sign On si reducerea timpului de acces la sisteme diferite in cadrul companiei.
De asemenea, proiectul, realizat de Trencadis impreuna cu firma Power Net Consulting, va face posibila implementarea de aplicatii colaborative cu partenerii si prestatorii de servicii, livrarea rapida a datelor specifice catre operatorul de sistem de transport si furnizorii de energie, si facilitarea anuntarii proactive sau reactive a clientilor prin intermediul SMS, e-mail, portal, privind intreruperile planificate si neplanificate.
Pentru autoritatea contractanta si pentru cetateni sunt importante, de asemenea, reducerea erorilor in procesul de schimb de date intre aplicatii si monitorizarea schimbului de date intre sisteme, plus, eficientizarea utilizarii resurselor prin uniformizare si standardizare pentru schimbul de date.
O initiativa cu ADN 100% antreprenorial, lansata si dezvoltata in Romania, Trencadis este o companie de tehnologie specializata in solutii de dezvoltare software pentru mediul guvernamental si cel de business. Cu o cifra de afaceri de peste 20 milioane de euro, Trencadis inoveaza sectorul public prin adaptarea continua la cele mai recente evolutii in tehnologie, proiectare si comunicare, pentru a sprijini consolidarea acestuia si a spori capacitatea de a raspunde cerintelor si nevoilor societatii.
 
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
OCTOMBRIE
2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 170 (Octombrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
leviatan
Ubitech
CELCO 2020
BMI_Icopal
viarom
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
FRONTALE
strabag nivel 1
hilti
MAKITA
rigips
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere tamplarie aluminiu