Agenda Constructiilor
Vineri, 04 Decembrie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - WIZROM: Firmele de constructii, tot mai interesate sa faca pasul spre digitalizare
WIZROM: Firmele de constructii, tot mai interesate sa faca pasul spre digitalizare
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 08 Oct 2020 05:14
Companiile cu activitati in sectorul de constructii resimt de o perioada mai indelungata presiunea digitalizarii si necesitatea de a trece de la modul analog in care si-au desfasurat in mod traditional activitatea, pentru a valorifica noi oportunitati digitale. Aceasta tendinta a fost accelerata de pandemia din acest an, cand limitarile si conditiile stricte din piata au pus si mai multa presiune pe eficientizarea operatiunilor si pe planificarea cu mai multa precizie. Wizrom Software, furnizor de solutii software avansate de planificare si eficientizare a resurselor de business, pune la dispozitia companiilor din sectorul de constructii solutii ERP si WMS adaptate acestui tip de activitate.
Despre acestea si nu numai, vorbeste, in continuare, Adrian Bodomoiu, directorul general al Wizrom Software.
 
- Ce solutii software exista in sprijinul companiilor din sectorul constructiilor?
- Una dintre cele mai benefice solutii de software pentru domeniul constructiilor a fost ERP-ul - in cazul nostru, WizPro. Acesta ofera o platforma integrata, accesibila de oriunde si de pe orice dispozitiv, care acopera doua functionalitati esentiale pentru derularea corecta a oricarui proiect de constructii - administrarea/ integrarea completa a datelor si managementul fluxurilor de munca. Implementarea unui ERP inseamna, pentru dezvoltatori, o planificare mai atenta si realista a activitatii echipelor, cu orare bine organizate, cu bugete fara erori si cu monitorizarea in timp real a costurilor. Astfel, dezvoltatorii pot sa minimizeze intarzierile si sa imbunatateasca eficienta operatiunilor.
Pentru companii cu echipe mari sau cu proiecte complexe, functionalitatile ERP pot fi excelent completate de un soft de management al resurselor umane. In perioada starii de urgenta, dar nu numai, utilizarea softului WizOne impreuna cu WizSalary a adus beneficii suplimentare si in zona de compliance, cu reglementari fiscale in schimbare rapida, automatizand calculele pentru situatii de somaj tehnic, spre exemplu.
Un ultim soft pe care il consider esential, atat pentru dezvoltatori, cat si pentru companiile producatoare si distribuitoare de materiale de constructii, se refera la WMS (warehouse management system). Warehouse Expert este un software de logistica pentru depozit ce gestioneaza toate aspectele operationale, de la primirea in depozit, trecand prin procesele de stocare, inventariere, management al reaprovizionarii, ridicare si impachetare, incarcare si livrare, si pana la functionalitati mai complexe, precum facturare, transferuri intre depozite si altele. 
 
- Sunt pregatite firmele din acest domeniu sa faca pasul digitalizarii?
- Solutiile digitale prezentate sunt la indemana oricaror companii, indiferent de marime. Iar asta pentru ca, desi cele mai importante societati din industria de constructii, din punctul de vedere al cifrei de afaceri, contracteaza ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet
va rugam sa optati pentru
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
elmas_1octVideoConfAC-iulCOVID-19AUTODESKALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
Acvatot 2019
rigips
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
hilti

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AHK 2018
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere