Agenda Constructiilor
Vineri, 04 Decembrie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SAP: Noi integrari de Machine Learning pentru simplificarea gestionarii datelor
SAP: Noi integrari de Machine Learning pentru simplificarea gestionarii datelor
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 30 Sep 2019 15:03
SAP, lider global in transformare digitala, a anuntat o serie de initiative menite sa simplifice procesele de gestionare a datelor pentru companii. Acestea includ capabilitati noi de Machine Learning pentru SAP Cloud Platform prin serviciile SAP Data Intelligence Service, SAP Intelligent BPM si o interfata de utilizator conversationala pentru SAP Analytics. Anunturile au fost facute in cadrul evenimentului SAP TechEd, care a avut loc in Las Vegas in perioada 24-26 septembrie.
SAP Data Intelligence ofera clientilor posibilitatea de a transforma seturi de date provenite din surse diferite in informatii esentiale pentru companie, care pot influenta rezultate pozitive de business. In plus, noul serviciu ajuta organizatiile sa adopte cele mai noi tehnologii, combinand solutiile SAP Data Hub si SAP Leonardo Machine Learning Foundation intr-o singura suita cloud integrata, prin utilizarea de framework-uri consacrate de tip open source, precum TensorFlow.
Potrivit datelor SAP, serviciile SAP Intelligent Business Processes Management (SAP Intelligent BPM) ajuta clientii sa transforme procese de business bazate pe documente fizice (hartie) in fluxuri de lucru digitale, oferindu-le o transparenta si o vizibilitate mai bune asupra aplicatiilor de business SAP sau non-SAP. SAP Intelligent BPM integreaza serviciul SAP Conversational AI, care ii ghideaza pe utilizatori prin fluxuri de lucru, oferindu-le in acest timp recomandari pentru diverse actiuni ce urmeaza a fi intreprinse.
SAP a lansat si servicii care utilizeaza machine learning si Internet of Things (IoT) pentru a rezolva provocari specifice de business. Acestea includ serviciul Document Information Extraction care aplica machine learning pentru a digitaliza documente nestructurate, extragand informatiile si corelandu-le cu date relevante de business. Capabilitatile imbunatatite pentru scenarii hibride de IoT edge si cloud ofera companiilor avantajul de a nu depinde de latenta, latimea de banda sau conectivitatea retelei.
De asemenea, SAP a mai anuntat ca a extins colaborarea deja existenta cu Microsoft, pentru a asigura interoperabilitatea dintre platformele de blockchain ale celor doua companii. Astfel, clientii pot rula aplicatiile bazate pe blockchain in SAP Cloud Platform, care este conectat direct la serviciul Azure Blockchain.
SAP include, de asemenea, algoritmi de machine learning in aplicatiile SAP S/4HANA Cloud ERP si un flux inteligent de aprobare pentru departamentele de achizitii. Acesta foloseste machine learning pentru a clasifica aprobarile de achizitie in doua categorii - importante si mai putin importante. SAP a lansat si un set de recomandari care include exemple de cele mai bune practici pentru automatizarea proceselor (RPA) in implementarile de SAP S/4HANA Cloud. Pachetul acopera procese de business precum gestionarea comenzilor de vânzari si confirmarea achizitiilor, ajuta clientii sa-si reduca costurile cu forta de munca si sa raspunda mai rapid la schimbarile din piata.
***
SAP este lider de piata pe segmentul solutiilor software pentru afaceri. In prezent, compania are peste 425.000 de clienti in 180 de tari, pe care ii sustine in gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi adusi de economia digitala, contribuind la simplificarea proceselor de business si oferind platforma necesara pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile. 77% dintre toate tranzactiile la nivel global trec printr-un sistem SAP.
SAP Romania, subsidiara locala a SAP SE, si-a inceput activitatea in 2002, numarându-se printre primii furnizorii IT locali de top. In ultimii 17 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local si la transformarea digitala a organizatiilor. Astazi, circa 600 de companii din Romania utilizeaza solutiile SAP, din industrii precum utilitati, transporturi, banci, asigurari, retail sau productie. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienti SAP.
In 2011, SAP a demarat un proiect de investitii in Romania, prin deschiderea celui mai important centru de consultanta pentru tehnologiile SAP din Europa, care deserveste clientii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, cu ajutorul a peste 714 de angajati.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
elmas_1octAUTODESKCOVID-19VideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
hilti
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere