Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - digitalBAU: Conferinta si targ dedicat digitalizarii in constructii, pe 4-6 iunie
digitalBAU: Conferinta si targ dedicat digitalizarii in constructii, pe 4-6 iunie
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 27 Iun 2023 12:51
In perioada 4 - 6 iulie 2023, centrul expozitional din Munchen, Germania, va fi gazda unei noi editii a expozitiei si conferintei internationale digitalBAU. Furnizori de software, proiectanti, arhitecti, ingineri, dar si alti specialisti se vor reuni pentru a promova digitalizarea in sectorul constructiilor. In cadrul evenimentului, vor fi organizate o varietate de manifestari comunicationale, de la prelegeri, discutii si forumuri, la sesiuni interactive, de tip think tank, ateliere sau BarCamp.
Unul dintre forumuri va fi organizat de Asociatia Germana pentru Software de Constructii (BVBS). Subiectele abordate vor trata, printre altele, cele mai recente inovatii in domeniul BIM, al santierelor digitale si inteligentei artificiale in constructii. Pe langa forumurile care vor avea loc atat in Sala C6, cat si in salile Centrului de Conferinte Nord, vizitatorii vor avea si posibilitatea de a participa la diverse sesiuni interactive organizate de expozanti. Acestea variaza de la think tank-uri (precum cercetare arhitecturala si expunere imersiva) si discutii intensive (Metaverse & Tokenization – parte a transformarii digitale?), de tip "fishbowl" (Cum sa ratezi digitalizarea?) si mese rotunde, in care publicul poate participa activ la discutii.
 
 
Un alt aspect al digitalizarii in constructii este aparitia puternica a numeroase companii tinere (start up-uri) specializate in solutii si produse digitale. Acestea vor avea propria lor "scena" la conferinta digitalBAU, sub forma DigitalLAB. Sesiunile interactive rapide vor permite noilor veniti sa ia contact cu potentialii investitori si vor oferi start-up-urilor acces la mentori pentru leadership, crestere si strangere de fonduri. Ca parte a Founders Fight Night, start-up-urile vor concura unele impotriva altora cu ideile si inovatiile lor de afaceri in fata publicului, pentru finantare.
Pe langa numeroasele evenimente de comunicare, vizitatorii digitalBAU vor avea acces si la diverse demonstratii live, in cadrul carora pot testa produse digitale. Practic, acestea vor permite accesul la noile tehnologii in constructii, inclusiv exoscheletele, masurare digitala cu scanare 3D, diverse aplicatii bazate pe roboti, realitate augmentata cu aplicatii si ochelari de date si produse imprimate 3D pentru unelte, piese de schimb sau chiar mobilier.
Prima conferinta digitalBAU din M√ľnchen este completata de o zona expozitionala suplimentara cu reprezentanti de top din industrie si furnizori de solutii inovatoare (precum Bechmann, Doka, BRZ, Faro, Hottgenroth, Nemetschek Group, NFG, Peri, RIB etc.).
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
theda mar
CDS
Acvatot 2019
viarom
ness project
leviatan
rigips
noark
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
quadratum
Ubitech
concelex
konsent
strabag nivel 1
siniat

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
econet
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander