Agenda Constructiilor
Joi, 06 Mai 2021
 
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - EDEVIZE anunta conferinta online "Constructiile, o bransa unita impotriva Covid-19"
EDEVIZE anunta conferinta online "Constructiile, o bransa unita impotriva Covid-19"
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 29 Mai 2020 11:24
Miercuri, 3 iunie 2020, eDevize organizeaza conferinta online "Constructiile, o bransa unita impotriva Covid", eveniment in cadrul caruia vor fi abordate problemele cu care se confrunta sectorul de constructii in aceasta perioada, noile perspective, dar si posibilele solutii pe care le au companiile in context.
"De cand a inceput criza de Covid, in toata Europa se vorbeste despre investitii ca sa salvam economia si despre noi planuri Marshall. Daca se reuseste implementarea unui plan Marshall in Europa acum, Romania si mai ales industria constructiilor ar putea fi printre principalii beneficiari. Practic, vor exista investitii de facut in Romania si ar fi bine sa fim pregatiti pentru ele si sa incercam sa pastram din forta de munca revenita in tara, ca macar sa nu fim nevoiti sa subcontractam multi muncitori romani angajati la firme din vest. In al doilea rand, am putea sa investim si in industrie si in agricultura, astfel incat sa crestem valoarea produselor romanesti. (...) Aceasta criza a reusit sa faca ceva ce era de neinchipuit acum 3 luni, sa stranga din nou comunitatile, sa le aminteasca oamenilor ca daca ai probleme cel mai apropiat om care te poate ajuta este vecinul. Aceasta ar putea sa aiba un efect puternic la nivel mondial, iar principiile de consum si investitii sa se schimbe", subliniaza Florin Manoloiu, Chief Commercial Officer la eDevize.
Potrivit organizatorilor, videoconferinta va avea ca punct de plecare oportunitatile foarte mari generate de criza medicala in sectorul constructiilor, in contextul in care statul este decis sa investeasca in infrastructura, banii investiti in proiectele de constructii au potentialul de a se multiplica de 7 ori, iar Uniunea Europeana a suspendat regula de deficit maxim de 3% din PIB.
"Vrem ca evenimentul nostru sa acopere cat mai multe aspecte, asadar invitatii nostrii vin din mai multe ramuri ale industriei si vor aborda din unghiuri diferite problemele, perspectivele si posibilele solutii ca sa iesim mai puternici din aceasta perioada de criza, pentru a crea o imagine de ansamblu a industriei vazuta la 360 grade", a mai spus Florin Manoloiu.
Astfel, pe lista invitatilor care vor lua cuvantul la videoconferinta organizata de eDevize se afla Adrian Cefalan - director de investitii la CNI, Adrian Pop - vicepresedinte OAR, Adriana Iftime - director general FPSC, Dragos Marcu - director general la Pop si Asociatii, Francisc Tancof - director comercial al Valplast Industrie etc. Discutia va fi moderata de managerul eDevize, Florin Manoloiu.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!
 
TERAPLASTgamma_2021ALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
hidroplasto
rigips
hilti
cv water 2021

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere