Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - eDevize organizeaza in luna februarie conferinta "Constructiile - Motorul Economiei"
eDevize organizeaza in luna februarie conferinta "Constructiile - Motorul Economiei"
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 18 Ian 2023 13:53
Pe data de 09 februarie 2023 va avea loc prima editie a Conferintei Constructiile - Motorul Economiei, organizata de catre echipa eDevize.ro.
Evenimentul va avea loc la Hotel Ramada, in sala Terra Grand Ballroom si vor fi prezente peste 120 de persoane de la companii de top de constructii din Romania, care vor aborda subiecte precum: oportunitati si provocari in piata, legislatia pentru constructii in 2023, digitalizarea si posibilitatile de accesare a fondurilor in anul curent.
In cadrul evenimentului, echipa eDevize va oferi detalii privind demararea unui proiect „surpriza” ce vizeaza atat companiile de constructii ce vor fi prezente la aceasta conferinta, cat si producatorii de materiale de constructii.
Florin Manoloiu, eDevize.ro: „Va fi unul dintre cele mai mari evenimente ale anului 2023, din sectorul nostru, cel al constructiilor. Un sector atat de puternic, cum este cel al constructiilor, are nevoie de unitate, deschidere catre a face lucrurile mai bine si mai controlat si, nu in ultimul rand, de oameni cu experienta si leaderi in acest domeniu.”
Daca ne raportam la anul curent, acesta se preconizeaza a fi unul foarte dificil, cu poate si mai multa incertitudine in piata decat precedentul. Insa, sectorul constructiilor in Romania este si va fi in continuare unul rezistent, ce va avea doar de castigat.
Rezultatele nu vor intarzia sa apara daca toti cei implicati vor detine informatii corecte si clare si daca vor putea capata si mai multa eficienta si control in managementul de proiect, mai ales pentru serviciile de evaluare si ofertare (activitatile de la care pleaca totul cand vine vorba de un proiect de constructii).
Constructiile vor fi motorul economiei in 2023 si trebuie sa avem incredere in acest lucru.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
concelex
viarom
leviatan
rigips
MAKITA
theda mar
strabag nivel 1
Acvatot 2019
EDIT-Structural
noark
ness project
CDS
siniat
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander