Agenda Constructiilor
Marti, 07 Iulie 2020
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Ziua usilor deschise GRAPHEIN: Dezbatere online pe teme majore din constructii
Ziua usilor deschise GRAPHEIN: Dezbatere online pe teme majore din constructii
Expozitii & Conferinte Publicat de Ovidiu Stefanescu 13 Apr 2020 15:32
Graphein aniverseaza intr-un mod inedit sase ani de prezenta pe piata constructiilor: la data de 14 aprilie lanseaza un eveniment online, in cadrul caruia vor fi dezvaluite toate secretele ce au stat la baza succesului dobandit de-a lungul acestor ani. La manifestare vor fi prezenti invitati speciali - antreprenori, CEO ai companiilor de constructii, arhitecti si consultanti de afaceri – impreuna cu care vor fi abordate, din ora in ora, cele mai importante subiecte actuale si strategii. „Conferinta va incepe la ora 9 am si va fi transmisa in direct pe platformele Zoom, Facebook, Youtube. Alaturi de noi vor fi Razvan Popa – director executiv Alusystem, Petre Nicolae – CEO CBC, arh. Florin Enache, Stefan Vayna – CEO MasterBuild, Paul Voicu si Raluca Voicu – Managing Partners Franchwise, arh. Andrei Fenyo, arh. Matei Bogoescu, Raluca Apostol – CPO Nestor si Bogdan Apostol – CEO Nestor, arh. Conferentiar Andreea Iosif. Ne-am propus inca de la inceput sa-i ajutam pe toti dezvoltatorii, arhitectii, constructorii si proiectantii din Romania cu servicii de topografie si scanare 3D, la cele mai inalte standarde si prin cele mai eficiente metodologii. De aceea, pregatim o strategie de extindere, prin care toti cei interesati de servicii topografice de inalta calitate sa beneficieze de timp de realizare cat mai scurt si de preturi cat mai bune”, arata echipa de management a companiei.
De-a lungul celor 6 ani de activitate, Graphein a avut lucrari importante si in exteriorul Romaniei, in tari precum Anglia, Franta, Germania, Cipru, Polonia si Israel, iar pentru viitor este luata in considerare o prezenta consistenta la nivel european, mai ales prin aplicarea metodologiei unice de asistenta topografica pentru fatade si scanarea 3D.
„Inovatia si implementarea rapida a noilor tendinte manifestate pe piata face parte din strategia noastra de dezvoltare. De aceea, orice tehnologie care poate aduce beneficii imediate clientilor nostri va deveni parte a solutiilor Graphein. Avem placerea de a-i invita pe toti cei carora le pasa de viitorul in constructii, pentru a dezbate impreuna cele mai interesante teme de actualitate. Aceasta ne va ajuta sa depasim cu bine obstacolele generate de Covid-19 si sa identificam metodele prin care sa minimizam efectele pe care aceasta problema le va avea asupra domeniului in care activam”, mai afirma oficialii companiei.
Pe parcursul conferintei vor avea loc discutii libere si se vor oferi cele mai bune raspunsuri la intrebarile puse de invitati.
Detalii despre eveniment, la
https://facebook.com/events/s/ziua-usilor-deschise-online-gr/513069396050156/?ti=wa si www.graphein.ro
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADCOVID-19TeraSteelbluebeamVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
elmas 2017
Acvatot 2019
rigips
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
hilti
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
AHK 2018
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere