Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - PRIA Fire Safety of Buildings Conference 2024, are loc pe 2 aprilie la Bucuresti
PRIA Fire Safety of Buildings Conference 2024, are loc pe 2 aprilie la Bucuresti
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 01 Apr 2024 12:30
Editia a 12-a a conferintei PRIA Fire Safety of Buildings Conference 2024, organizata de PRIAevents, va avea loc la data de 2 aprilie 2024 in Bucuresti, la Hotelul Sheraton - Sala Platinum. In cadrul evenimentului, vor fi prezentate noutatile legislative din domeniul constructiilor privind securitatea la incendiu, analize specifice realizate la nivel inalt si studii de caz concludente. 
"Ca noutate, normativul tehnic privind securitatea la incendiu a constructiilor a fost actualizat de curand. Trebuie sa stim ce prevede si cum se va aplica. Haideti sa dezbatem impreuna despre cum putem aplica toate aceste schimbari si despre cum este mai bine sa le implementam in legislatia noastra, dar si sa descoperi care sunt cele mai bune materiale de constructii, sisteme si proiecte performante la foc si eficiente energetic. 
PRIA Fire Safety of Buildings Conference 2024 reprezinta reuniunea anuala a reprezentantilor din partea autoritatilor alaturi de experti in domeniul incendiilor, pompieri, asociatii si producatori materiale constructii, sisteme, companii din diferite sectoare precum: dezvoltatori imobiliari, lanturi de supermarketuri, de hoteluri, depozite logistice, producatori de materiale, camere de comert si ambasade, ONG-uri si asociatii de proprietari, reprezentanti ai Parlamentului si Senatului, arhitecti, investitori, asiguratori, banci, avocati si reprezentanti ai mass-media", au precizat organizatorii.
In plus, eficienta energetica a cladirilor devine o necesitate in Europa, pentru a reduce facturile la incalzire si racire a imobilelor, pentru confort si mai ales pentru reducerea emisiilor de carbon care produc incalzirea globala. 75% dintre imobilele din Uniunea Europeana au nevoie de eficientizare energetica si trebuie luate masurile necesare pentru cresterea sigurantei la incendiu. In acest context, in cadrul evenimentului, expertii (inter)nationali vor prezenta cele mai recente evolutii si perspective ale cercetarilor recente in domeniul securitatii la incendiu si combaterii incendiilor.
Printre lectorii care vor lua cuvantul in cadrul conferintei se afla: Conf. Dr. Ing. Daniela Teodorescu (UTCB), Marcel Ionescu (director general, Europlastic), Andrei Botis (presedinte, RoGBC), Lőrincz Barnabas (director executiv, PPTT), Iuliana Chilea (director general, ASRO), arh. Florin Enache (reprezentant #BETTER), arh. Vasile Revin (director design, Quadratum Architecture), Dr. Arh. Anca Ginavar (director, MDLPA), Dr. Arh. Anca Ioana Voiculescu (AV&I Cons), Constantin Nistor (CCO, Prysmian Group Romania) si Florin Popescu (Business Unit Director, ROCKWOOL Balkans). 
Partenerii evenimentului sunt: Prysmian Romania, ROCKWOOL Romania, Knauf Insulation Romania, Europlastic, Grup Menatwork Romania, ISentinel, Romania Green Building Council, Ordinul Arhitectilor din Romania (OAR), OAR Filiala Bucuresti, Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS), Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania (AIIR), Organismul National de Standardizare din Romania (ASRO), Ordinul Auditorilor Energetici din Romania (OAER), Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT), Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii (FPSC), Quadratum Architecture, NISSA, Consiglieri, Micri, EFdeN, TeraGlass si Coneco.
Pentru informatii suplimentare, agenda evenimentului si inscrieri, click aici
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
strabag nivel 1
siniat
leviatan
rigips
Ubitech
theda mar
ness project
Acvatot 2019
EDIT-Structural
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
konsent
concelex
ERBASU CONSTRUCT
CDS
viarom
noark

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
top 500
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander