Agenda Constructiilor
Vineri, 04 Decembrie 2020
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - ADREM INVEST: Venituri de 127,2 milioane de lei, estimate pentru acest an
ADREM INVEST: Venituri de 127,2 milioane de lei, estimate pentru acest an Imprimare Email
Hale & Structuri metalice Publicat de Elena Icleanu 03 Nov 2011 13:02
Compania Adrem Invest, din Bucuresti, companie specializata in furnizarea de solutii de inginerie industriala, estimeaza realizarea unei cifre de afaceri de 127,2 milioane de lei in 2011, urmand a fi consemnata o majorare de circa 70% fata de anul anterior. Printre obiectivele stabilite de companie pe termen scurt si mediu se afla extinderea colaborarii cu grupul energetic CEZ pana in 2015, accesarea pietei specifice din Albania, construirea unei centrale de cogenerare in Suceava si finalizarea proiectului industrial aflat in executie in Baotou, China. In primele noua luni ale anului in curs, societatea a inregistrat incasari de 89,1 milioane de lei, fiind depasita cifra de afaceri din 2010. De asemenea, Adrem Invest continua sa dezvolte activitatile derulate in cadrul diviziei de servicii integrate (prin prelungirea contractelor de preluare a serviciilor de citire si masura a contoarelor de energie electrica) semnate cu grupul CEZ Romania, pana in anul 2015. "Dezvoltarea relatiilor cu subsidiarele CEZ atat din tara noastra cat si din alte state reitereaza angajamentul pe care ni l-am luat (de a furniza servicii de calitate) si confirma recunoasterea oferita de parteneri", a declarat Corneliu Bodea, vicepresedinte al Adrem Invest.
Investitie de 45 milioane de euro, in Suceava
In acest an, in cadrul companiei s-a infiintat divizia de energii verzi, fiind demarat si un proiect de construire a unei centrale de cogenerare cu biomasa in Suceava, in zona de amplasament a CET locale. Valoarea investitiei este de 45 milioane de euro, obiectivul urmand a fi realizat in doua etape, pe o perioada de 2 ani. Prin implementarea acestuia, este vizata asigurarea necesarului de energie termica pentru locuitorii municipiului Suceava. Prima faza consta in instalarea unei turbine cu gaz natural, dotata cu un cazan recuperator de apa fierbinte, termenul de finalizare a acesteia fiind stabilit pentru inceputul anul 2013. Puterea electrica instalata a centralei va fi de 18,4 MWe, iar cea termica de circa 28 MWt. De asemenea, se vor pune in functiune doua cazane cu apa fierbinte, avand capacitati de 26 MWt fiecare. In a doua etapa, in a doua jumatate din 2013 va deveni operational un grup de cogenerare de inalta eficienta, pe baza de biomasa. Puterea electrica a acestuia va fi de aproximativ 11 MWe, iar cea termica de 31 MWt. Pentru demararea investitiei, Adrem Invest a semnat, la inceputul lunii mai a.c., contractul de parteneriat cu societatea Termica SA Suceava si autoritatile administrative locale.
Printre planurile managementului acestei divizii se afla, totodata, realizarea unor proiecte de energie solara si constructia unei ferme de panouri fotovoltaice.
In ceea ce priveste divizia de inginerie a proceselor din cadrul companiei, se are in vedere diversificarea si majorarea numarului de proiecte din domeniul metalurgiei secundare realizate in afara granitelor tarii. Astfel, anul acesta compania a finalizat si a pus in functiune cea de-a doua instalatie pentru degazarea otelului lichid, proiect realizat pentru grupul metalurgic Baotou Iron & Steel Group, din China. Pentru informatii suplimentare, www.adrem.ro
 
COVID-19VideoConfAC-iulALLBIMelmas_1octAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
rigips
strabag nivel 1
CELCO 2020
hilti
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere