Agenda Constructiilor
Joi, 09 Iulie 2020
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - LINDAB BUILDINGS: „Am sesizat o stopare a scaderii pe piata sistemelor de hale”
LINDAB BUILDINGS: „Am sesizat o stopare a scaderii pe piata sistemelor de hale” Imprimare Email
Hale & Structuri metalice Publicat de Elena Icleanu 01 Oct 2012 09:35
Vanzarile Lindab Buildings, divizia de hale metalice a grupului Lindab Romania, s-au mentinut in primele noua luni ale anului in curs la nivelul intervalului similar din 2011, in pofida unei usoare scaderi a activitatii dinn primele trimestre, cauzata de alegerile locale si de tensiunile politice recente. Potrivit conducerii diviziei, mentinerea unor rezultate optime s-a datorat, preponderent, dinamicii retelei nationale de parteneri si capacitatii firmei de a crea sisteme de cladiri industriale adaptate exigentelor clientilor. Afacerile din Romania s-au situat pe un trend similar celor realizate de grupul suedez Lindab in primele sase luni ale anului in curs, incasarile din Europa Centrala si de Est inregistrand o usoara crestere (+2%) fata de nivelul intervalului corespunzator din 2011, in pofida unui context economic dificil.
 
Angel Itoafa, director regional a diviziei Lindab Buildings: "Trendul descrescator al pietei locale a constructiilor s-a oprit in ultima perioada si se resimte o usoara revigorare a cererii, prin relansarea unor proiecte. In continuare, in intervalul 2013-2014 speram ca zona euro va identifica solutiile necesare pentru a genera o crestere sustenabila si pe termen mediu, astfel incat dezvoltarea afacerilor sa se concretizeze prin investitii noi in domeniul constructiilor industriale. Totusi,proiectele realizate in acest an au fost, in majoritatea lor, de mica anvergura, cererea provenind preponderent de la beneficiari locali care au optat pentru extinderea capacitatilor de productie si au apelat la serviciile noastre pentru realizarea investitiilor. Astfel, cele mai multe lucrari executate de Lindab Buildings in 2012 au vizat expansiunea sau modernizarea de fabrici, clientii solicitand sisteme simple, eficiente si livrate la preturi corecte. In ansamblu, in acest an am avut in vedere dezvoltarea retelei de parteneri locali, investind in pregatirea si suportul activ acordat colaboratorilor. Totodata, continuam dezvoltarea unei aplicatii software de proiectare proprie, precum si crearea de produse simple si eficiente. Recent am lansat pe piata un nou model de jgheab interior, despre care putem spune ca este unic si de calitate superioara fata de ceea ce se afla in prezent pe piata cladirilor industriale. De asemenea, suntem interesati si preocupati de constructia de cladiri industriale «verzi», pentru a ne pregati sa lansam o serie de noi produse si solutii destinate unor obiective cat mai eficiente din punct de vedere al energiei primare consumate".
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulACADTeraSteelCOVID-19bluebeam
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
elmas 2017
Acvatot 2019

Parteneri

hilti
HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere