INDEX COMPANII | Inscriere/Adaugare |
INOVECO |
Adresa: B-dul Eroilor nr. 6-8, Voluntari, Judet Ilfov |
Telefon: +40 21 241 55 13 |
E-mail: contact@inovecoexpert.ro |
Web site: www.inovecoexpert.ro |
Domenii: Materiale pentru izolatii | Aditivi, adezivi & spume poliuretanice | Geogrile & geocompozite |
Descriere activitate
Gama variata de produse si sisteme speciale pentru constructii. Materiale geosintetice. Hidroizolatii si impermeabilizari. Protectii impotriva caderilor de pietre. Producator de aditivi pentru betoane. |
Prezentare companie/institutie
De aproape 30 de ani, INOVECO ofera pe piata din Romania solutii inovatoare bazate pe experienta capatata si se mandreste cu un management performant si oameni bine pregatiti alaturi de care sa implementeze constant noi tehnologii. Principalele valori care definesc firma noastra sunt profesionalismul, calitatea, eficienta, integritatea, eligibilitatea, durabilitatea, loialitatea, inovarea.
Sustinem cu tarie ca oamenii reprezinta cea mai importanta resursa de care dispune firma noastra, din acest motiv ne asiguram sa avem cei mai buni specialisti gata sa faca fata oricarui proiect. Suntem de parere ca o comunicare buna cu partenerii si furnizorii nostri reprezinta cheia succesului in afaceri. Angajamentul firmei noastre este de a creste bunastarea economica si calitatea vietii tuturor celor care iau parte la aceasta activitate.
Incurajam initiativa, creativitatea, inovarea, loialitatea si credem cu tarie in devotamentul si caracterul oamenilor nostri. Obiectivul principal al firmei noastre consta in satisfacerea nevoilor clientilor prin gama larga de servicii si produse oferite.
Suntem implicati in permanenta in protejarea mediului inconjurator, motiv pentru care compania noastra adopta constant idei noi, implementeaza cele mai noi tehnologii cu scopul de a avea cele mai bune performante. Facem din orientarea catre client principiul care guverneaza sistemnul nostru de valori si modul nostru de actiune.
Viziunea firmei noastre are la baza finalizarea la timp si intr-un mod profesionist a fiecarui proiect in parte prin oferirea de solutii eficiente care sunt adaptate perfect cerintelor clientilor. Pentru fiecare decizie pe care o luam punem in balanta, atat riscurile si avantajele pe termen scurt, cat si cele pe termen lung. Mentinerea acestui echilibru conduce la cresterea firmei si garanteaza ca solutiile noastre sunt cele mai potrivite atat acum, cat si in viitor.
INOVECO este numarul 1 pe piata materialelor geosintetice avand in portofoliu colaborari in proiecte de infrastructura mediului in toata tara. Cele mai importante orase din Romania precum Bucuresti, Timisoara, Iasi, Craiova, Bacau, Ramnicu Valcea, Brasov, Sibiu, Sighisoara, Targu Mures beneficiaza de depozite de deseuri municipale realizate cu materiale furnizate si instalate de echipa noastra.
PRODUSELE NOASTRE:
Activam pe piata materialelor geosintetice inca de la inceputul anilor '90. In decursul anilor, compania si-a impus si pastrat statutul de lider in promovarea solutiilor moderne ce folosesc materiale geosintetice de foarte buna calitate fabricate de producatori renumiti pe plan mondial.
Oferim o gama larga de produse si sisteme speciale pentru constructii, bazate pe tehnologii de ultima ora, cuprinzand geotextile, geogrile, geomembrane, geocelule, geocompozite de drenaj, aditivi pentru betoane si hidroizolatii, sisteme de protectie impotriva caderilor de pietre.
Geotextilele sunt materiale textile permeabile realizate din polipropilena, polietilena sau poliester utilizate la lucrari de constructii fiind in contact cu pamantul sau cu alte materiale. Dupa modul de fabricare, pot fi clasificate in urmatoarele categorii: tesute, netesute (consolidate mecanic sau termic), termofixate, speciale.
Geogrilele oferite de INOVECO sunt materiale realizate din polietilena de inalta densitate (PEHD), polipropilena sau poliester si sunt utilizate pentru armarea pamantului. Se prezinta sub 3 forme: geogrile triaxiale Triax, geogrile biaxiale si geogrile monoaxiale.
Geomembranele sunt produse polimerice plane, subtiri, utilizate pentru etansare (impermeabilizare), in contact cu pamanturi sau alte materiale. Geomembranele pot fi produse din PEHD, LLDPE, PP etc., si pot avea suprafata lisa, rugoasa sau cu crampoane.
Geocelulele sunt sisteme de confinare tridimensionale celulare, formate din benzi perforate si texturate. Utilizari: cresterea capacitatii portante a terenurilor cu portanta scazuta, realizarea structurilor de sprijin, protectii de taluzuri si control erozional, protectii si aparari de maluri etc.
Geocompozitele de drenaj sunt materiale prefabricate, compuse dintr-un material geotextil cu rol filtrant si o georetea cu rol de transport al fluidelor.
Materialele pentru hidroizolatii includ: membrane bentonitice, membrane bituminoase, membrana lichida pe baza de poliuree, membrane pe baza de ciment si complementare.
Sistemele de protectie impotriva caderilor de pietre sunt confectionate din sarma din otel de inalta rezistenta care ofera protectie sigura a obiectivelor vulnerabile.
PROIECT DE REFERINTA - "Reabilitarea caii ferate Frontiera - Curtici - Simeria in Romania"
Detalii despre proiect:
· Lucrarea face parte din proiectul Coridor IV Pan-European, permitand circulatia trenurilor cu o viteza de 160 km/h.
· Patru sectiuni ale liniei au avut la baza teren slab si foarte saturat, care nu era adecvat pentru indeplinirea cerintelor sporite de viteza ale trenurilor si sustinerea incarcarilor din trafic.
· S-a decis introducerea a 2,2 milioane mp de geogrila triaxiala TriAx® TX150 in fundatia de balast, pentru a forma un strat stabilizat mecanic si geotextil cu rol de filtrare si separare.
· Cele 4 sectoare in care s-au efectuat aceste lucrari sunt urmatoarele:
o LOT2A (Km 614 - Barzava) – realizat de asocierea Webuild - FCC - Salcef – Thales;
o LOT2B Barzava - Ilteu – realizat de asocierea Webuild - FCC - Salcef – Thales;
o LOT2C Ilteu – Gurasada – realizat de asocierea Aktor - Alstom – Arcada;
o LOT 3 Gurasada – Simeria – realizat de asocierea FCC - Webuild - Convensa.
Avantaje:
· reducerea gradului de tasare a materialului de umplere si a degradarii induse de trafic;
· reducerea excavarii si a materialului rezultat, reducand timp si costuri;
· cresterea perioadei intre evenimentele de intretinere.
|