Agenda Constructiilor
Marti, 26 Ianuarie 2021
PAGINA PERSONALIZATA


PARTENER SRL

PARTENER SRL

Adresa: Str. Calea Moinesti nr. 34, Bacau, Judet Bacau
Telefon: 0234-588.860
Fax: 0234-510.081
E-mail: vanzari@partner.ro
Web site: www.partner.ro
Domenii: Scule electrice
Descriere activitate
Importator si distribuitor printr-o retea nationala de magazine si service-uri de: scule electrice si pneumatice, pompe, hidrofoare, generatoare de curent si sudura, compresoare de aer, utilaje de constructii, burghie, produse abrazive si discuri diamantate.
Prezentare companie/institutie
PARTENER: Sunt vizate vanzari de 15 milioane de euro
Anul in curs este considerat de catre conducerea societatii Partener SRL Bacau ca fiind unul de referinta, prin prisma faptului ca, in prezent, se afla in plin proces de implementare a unei solutii de tip Enterprise Resource Planning (ERP), in vederea gestionarii intregii activitati. Acest sistem va duce la un control sporit al fluxurilor financiar-contabile, la o mai buna planificare si urmarire a costurilor, precum si la eficientizarea proceselor de aprovizionare / desfacere / service si controlul calitatii. In prezent, firma are contracte de colaborare cu o retea extinsa de supermarketuri, cu peste 200 de companii specializate in distributia de piese, accesorii si echipamente, precum si multiple parteneriate in sistem de tip franciza.
 
Catalin Bicu (35 de ani)
Functia/Firma: reprezentant al departamentului de marketing, Partener - Bacau;
Experienta profesionala: 8 ani de activitate in domeniul echipamentelor pentru constructii.
 
- Estimati evolutia pietei de scule electrice in intervalul 2011-2012.
- Conform previziunilor proprii, pe termen mediu (in perioada 2011-2012), piata autohtona de profil va inregistra o crestere cuprinsa intre 10% si 12%, comparativ cu valoarea consemnata anul trecut. Astfel, intr-un context puternic concurential la nivel intern, compania noastra are in vedere aprovizionarea constanta si livrarea din stoc a unei game extinse de produse pentru aplicatii multiple, casnice sau industriale. Totodata, avem capacitatea tehnica de a asigura servicii complete - inclusiv consultanta de specialitate, service in perioada garantiei si dupa expirarea acesteia - concomitent cu diversificarea ofertei de produse si stabilirea unei strategii competitive de pret.
- Ce rezultatele financiare estimati pentru anul in curs?
- Avand in vedere efortul pe care il depunem anul acesta pentru extinderea retelei de distributie, precum si a ofertei generale de produse, estimam atingerea unui nivel valoric de 15 milioane de euro al cifrei de afaceri (in crestere cu doua milioane de euro fata de 2010). In ceea ce priveste concretizarea acestor previziuni putem confirma, inca din primul trimestru al anului in curs, un trend ascendent al pietei specifice in 2011. Astfel, in intervalul ianuarie-martie a.c., Partener SRL a realizat venituri in crestere cu 15% comparativ cu intervalul corespunzator din 2010. In contextul actual, societatea se concentreaza pe extinderea retelei proprii de magazine specializate si a parteneriatelor de tip franciza, precum si spre dezvoltarea/perfectionarea retelei de centre autorizate de service.
- In ce context al pietei v-ati desfasurat activitatea in 2010?
- Anul trecut, piata autohtona de utilaje a urmat acelasi trend cu celelalte sectoare economice din Romania. Totodata, utilizatorii au devenit mult mai reticenti din punct de vedere al necesitatii reale a achizitiei unor astfel de echipamente. In schimb, datorita reducerii personalului si a reintroducerii in exploatare a unor utilaje mai vechi, s-a inregistrat o majorare semnificativa a solicitarilor pentru activitatile de service, acestea fiind sprijinite inclusiv de cresterea ca volum a pietei echipamentelor second hand (in special, in cazul celor complexe). Acestor aspecte li se adauga impactul negativ puternic al blocajelor financiare din cadrul contractelor aflate in derulare, precum si cel al diminuarii volumului investitiilor finantate din fonduri nerambursabile.
(articol aparut in Agenda Constructiilor, editia iulie/august 2011 )

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
elmas_1octALLPLANAUTODESKVideoConfAC-iulCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hidroplasto
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
hilti
ssab ag antrepriza generala
rigips
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AHK 2018
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere